Instagram tüm cihazlardan çıkış yapma 2019

/ 16 Nisan 2019 / 7.185 / yorumsuz
Instagram tüm cihazlardan çıkış yapma 2019

Bugün sizler için çok fazla merak edilen bir soruna daha değiniyoruz. Birden fazla cihazda veya arkadaşlarınızın telefonunda instagram hesabına giriş yapmanız halinde, tüm cihazlardan nasıl çıkış yapılır? İşte detaylar…

Akıllı telefon ve bilgisayarlar üzerinden instagrama girmek mümkün. Hesabınızı farklı cihazlarda açmanız halinde tümünden çıkış yapmak mümkün mü? İlk olarak bu konuya bir açıklık getirelim. Eğer hesabınız facebook üzerinden açılmış ise, yani instagram hesabınız Facebook ile bağlantısı varsa, Facebook’a giriş yapın ve ayarlar kısmına gelin. Buradan ise güvenlik ve giriş kısmı üzerinden tüm cihazlardan çıkış yapabilirsiniz.

Ancak instagram hesabınızı normal telefon ile açıp, tüm cihazlardan çıkış yapmanız mümkün değildir.

Instagram tüm cihazlardan çıkış yapma!

Şimdilik instagram platformunda böyle bir özellik bulunmuyor. Ancak ilerleyen günlerde gelecek olan güncellemeler ile Instagram böyle bir güncellemeyi sizlere sunabilir.

Ancak bir çözüm önerimiz bulunuyor. Eğer tüm cihazlardan çıkış yapmak isterseniz, şifrenizi değiştirmeniz yeterli olacaktır. Bunun için instagram’a giriş yapın ve profil ayarlarından şifrenizi değiştirin. Bu işlemden sonra kendi telefonunuzda ki uygulama dahil tüm cihazlardan çıkış yapılacaktır.

Bu şekilde instagram cihazlarından çıkış yapabilirsiniz. Sizlerinde sorusu varsa eğer yorum kısmından bizlere iletebilirsiniz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz