Instagram yorum engeli kaldırma 2019

/ 24 Nisan 2019 / 38.595 / 5 Yorum
Instagram yorum engeli kaldırma 2019

Instagram yorum engeli nasıl kaldırılır? İnstagram platformu daha güvenli ve olumlu bir platform sağlamak adına bazı limitler getiriyor. Peki yorum engeli nedir? Nasıl Kaldırılır? İşte detaylar…

Instagram engellerinin başında yorum engeli yer alıyor. Limitlere uyulmaksızın yapılan yorumlarda, platform kullanıcılarının yorum yapması belli bir süre engelliyor. Bunun yanı sıra yasaklı kelimeler ile çok fazla art arda yorum yapmakta kullanıcıların engel yemesine neden olmakta. Bugün ise sizlerin çok fazla merak ettiği bu konuya bazı açıklamalar getirme karar aldık.

instagram yorum engeli kaldırma işlemi

Instagram platformunda kullanıcıların yorum engeli sırasında size bir uyarı mesajı geliyor. Mesaj kısmında ise şöyle bir ifade mesajı yer alıyor;

Yorumunuz paylaşılamadı. Topluluğumuzu korumak adına bazı içerik veya işlemlere kısıtlama getiriyoruz. Sizler bunun hata olduğunu düşünüyorsanız bize bildirebilirsiniz.

Bu şekilde bir mesajın aslında bazı sebepleri bulunmaktadır. Bu bakımdan şu ifadelere dikkat etmenizi öneriyorum;

  • Platformda küfürlü içeriklere yapılan yorumlar,
  • Çok fazla ve sık hashtag kullanma
  • GT, takip et unfollow gibi kelimeler
  • Çok sık beğeni ve takip gönderme
  • Sürekli aynı mesajı göndermeniz

Bu gibi işlemler sizin platform limitlerini zorlamanız anlamına geliyor.

Instagram Yorum Engeli Nasıl Kaldırılır?

Eğer yorum engeli almışsanız, herhangi bir şey yapamazsınız. Sakin bir şekilde platformun size sunduğu bu engelin 24 saat içerisinde kalkmasını bekleyeceksiniz. Ancak bu süre içerisinde sürekli yorum atmaya çalışmayın.

Aynı hataların tekrarlanması halinde yorum engeliniz 1 hafta kadar uzamaktadır. En son ise hesabınız kapatılıyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz

Instagram yorum engeli kaldırma 2019 (5 Yorum)

  1. Çekilişler için emoji mj attim sadece 2 gün oldu lütfen yorum engelim kaldırılsın

  2. Küfürlü içerikler kullanmadım sadece cekilislere katıldım ama yorum yapamıyorum düzeltin lütfen iki gün oldu

  3. Ben hiç bir hata yapmadım ama yourm engeli yedim tek suçum sayfalardaki çekişlerere katılım lütfen yorum engelim kalksın

  4. İlk defa ceza aldım ve 2gündür yorum yapamıyorum. Küfürlü veya rahatsız edici bi yorumda da bulunmamıştım. Bir çok kez instagrama bildirimde bulundum fakat hala yorum engelim kalkmış değil. Bunun sebebi nedir?