İnstagra Yorum Düzenleme Filtrele Nasıl Yapılır, İnstagram Kelime Engelleme

/ 29 Ekim 2017 / 3.297 / yorumsuz
İnstagra Yorum Düzenleme Filtrele Nasıl Yapılır, İnstagram Kelime Engelleme

Galaxy S8 kaç dolara üretiliyor?

Bu yılın en önemli amiral gemilerinden biri olan Galaxy S8, önceki S serilerine göre biraz daha pahalı. Peki Galaxy S8 üretiminde Samsung kaç dolar harcıyor?

Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modelleri global olarak satışa çıktı. Her iki model de, diğer S serisi amiral gemilerine göre biraz daha pahalı bir fiyatla satılıyor.

Peki Galaxy S8’in üretim maliyeti kaç dolar?

Galaxy S8 üretimi 307 dolar
IHS Markit tarafından açıklanan bilgilere göre Galaxy S8 modelinin üretim maliyeti yaklaşık 307 dolar.

Önceki modellerle karşılaştıracak olursak Galaxy S7’nin 225 dolar, Galaxy S7 Edge’in ise 271 dolar üretim maliyetine göre Galaxy S8’in üretmesi biraz daha pahalı bir cihaz olduğunu görüyoruz.

Bu arada yine aynı web sitesinin verilerine göre Galaxy S8, şu ana kadar üretim maliyeti en pahalı olan telefon. İkinci sırada ise 285.80 dolar ile Google Pixel XL geliyor.

Bu sıralamayı önümüzdeki aylarda duyurulacak iPhone 8 bozabilir. Çünkü dedikodular cihazın fiyatının 1000 doları bulabileceği yönünde.
İnstagram Kullanıcıları İçin Yeni Haberler Var 

Dünyanın en çok kullanılan sosyal paylaşım sitelerinden biri olan İnstagram kendisini yenilemeye devam ediyor. Yaşanan yoğun rekabette kullanıcıların ilgisini üzerinde tutmaya devam etmek isteyen İnstagram bu sayede kullanıcıları kötü kullanım amaçlarından korumayı da hedefliyor. Bu konu hakkında daha önce yorumlarda belirli kelimeleri engelleyerek kötü amaçlı kullanımı sınırlamak isteyen instagram bu alanda bir dizi yeniliğe daha imza atmaya hazırlanıyor.

Üstelik üzerinde çalışılan bu yeni uygulamalar önümüzdeki hafta itibari ile instagram üyelerinin kullanımına sunulacak. Bunlar arasında en dikkat çekecek olanlardan biri de yapacağınız paylaşımlar için dilerseniz yorum bırakılmasını engelleyebilecek olmanız. Bunun için paylaşım yaparken devreye sokulacak olan gelişmiş ayarlar bölümünden “yorumları devre dışı bırak” seçeneğini tercih etmeniz. Dilerseniz bu özelliği tekrar geri çevirme şansınız da bulunuyor. Hesap için genel olarak tüm yorumları kapatma seçeneği ise tüm beklentilere rağmen hale eklenmiş durumda değil.

Yine artık özel takipçi listesinden çıkardığınız kişilere artık bildirim gitmeyecek ve bireysel takipçileri aktif olarak kaldırmanıza da izin veriliyor. Hesabını gizli olarak ayarlayan kişiler için ise yeni takipçiler için onay verme zorunluluğu devam edecek. Yapmış olduğu paylaşımlarda kişinin kendisine zarar vereceğini düşündüğünüz anda ise bunu hemen anonim olarak instagram sitesine bildirmenize de olanak sağlanıyor. Üstelik bu bildirim sayesinde kendisine zarar vereceğini düşündüğünüz kişiye kesintisiz olarak yardım etme amacını taşıyan bir ekipte hazırda bulunduruluyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz