Instagram’da beğendiğin gönderilere göre ifadesi 2019

/ 6 Haziran 2019 / 3.233 / yorumsuz
Instagram’da beğendiğin gönderilere göre ifadesi 2019

Tüm dünyanın kullanmış olduğu en popüler sosyal medya uygulaması Instagram’a her geçen gün yeni bir özellik geliyor. Bu yeni güncellemeler ile beraber son zamanlarda Keşfet kısmında etiketler ve yerler hatta kişiler gibi alanlar geldi.

Keşfet kısmında yer alan kişilerin fotoğraflarını görebiliyoruz. Ancak bu görülen paylaşımların altında, beğenilen fotoğraflara göre yazısı hepimizin dikkatini çekti. Nedir bu yazı? İşte detaylar…

Beğendiğin gönderilere göre yazısı nedir?

Yukarıda sizler için bir örnek verdim. Bu keşfet kısmında görülen kişilerin içeriklerinin altında yer alan beğendiğin fotoğraflara göre bir yazı görüyorsunuz.

Sizler daima keşfette fotoğraf beğenirseniz eğer, örnek komik resimler yada videoları. Bu beğenmeler sonucu alakalı olabilecek içerikler sizlerin karşısında yer alacaktır. Örnek siz sürekli araba beğenirseniz, karşınıza motor ve araba uçak gibi içerikler çıkacaktır. Ancak sürekli makyaj içerikleri beğenirseniz, kadın ve kadınsal şekilde içerikler çıkacaktır.

Google‘ın reklamları da böyle görünüyor aslında. Google’da ayakkabı sitesi ziyaret ettiğinizde, daha sonra herhangi bir normal oyun, forum blog veya magazin hatta haber sitesine girdiğinizde karşınıza, ayakkabı reklamları çıkacaktır.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz