Instagram’da seçimler için oy kullandım etiketi 2019

/ 11 Mart 2019 / 1.159 / yorumsuz
Instagram’da seçimler için oy kullandım etiketi 2019

Instagram’ın kendi blogunda bir paylaşım yaparak duyurduğu bir özellik hakkında sizlere bilgi vereceğiz. Yeni özellik ile beraber “oy kullandım” etiketini kullanabilecekseiniz. Bu özelliğe ise daha önceden Facebook’tan alışık olabilirsiniz.

Facebook’ta seçim zamanları oy kullanma sıralarında ülkemiz ve diğer ülkelerde “oy veriyorum” butonuna basarak kullanıcıların oy kullanıp kullanmadıklarını görebiliyorduk. Yada kimler oy kullanmaya gidiyor öğreniyorduk.

Bugünkü yazımızda ise Instagram’da kişilerin oy kullanma durumunu ifade eden hashtag etiketi ile 6 Kasım’dan itiabren var olan oy kullandım etiketini takipçilerimiz için bilgi amacı ve eğlence amacıyla anlatmak istiyoruz. İşte “oy verdim” çıkartması hakkında detaylar…

Instagram’da oy kullandım özelliği

Instagram’da oy kullandım özellikleri geçtiğimiz dönemde ABD seçimleri sırasında nasıl kayıt yapılacağı, güncellemeleri ve eyaletlerin ne şekilde oy kullanacakları hakkında bilgiler veriyordu. Bu özellik sayesinde bir kayıt ile oy verdim rozeti hikayelerinizde herkes tarafından veya takipçileriniz tarafından görülüyor.

Güncelleme kısa sürede yeni bir güncelleme ile tekrardan kullanıma sunulacak. ABD vatandaşları için kullanılan bu özellik önümüzdeki seçimlerden önce Türkiye başta olmak üzere birçok ülkede kullanılabilir hale gelecek. Türkiye, Almanya, Hollanda başta olmak üzere daha fazla ülkede kullanılabilir hale gelecek.

Peki bu özellik nasıl kullanılıyor?

Instagram‘da oy verdim etiketini için hikayelerinizde etiketi girip üzerine tıkladığınızda storieslerde yani hikayelerinizde bir kayıt ile rozetiniz görünmeye başlayacak. Tüm kullanıcılar tarafından kullanılabilir olacak, herhangi bir kısıtlama beklenmiyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz