İnstagramdaki Fotoğrafları Telefona Nasıl Kaydederim

/ 29 Ekim 2017 / 2.030 / yorumsuz
İnstagramdaki Fotoğrafları Telefona Nasıl Kaydederim

Instagram’daki Beğenilen Fotoğrafları Telefona Kaydetme

Hepimizin bir parçası haline gelmiş olan akıllı telefonların, olmazsa olmazı uygulamalarından birisi de şüphesiz ki Instagram. Bazen Instagram’daki beğendiğiniz, hoşunuza giden fotoğrafları cihazınıza kaydetmek isteyebilirsiniz. Bu yazıda size bunu nasıl yapacağınızı anlatıyoruz.

Instagram’da beğendiğiniz fotoğrafı bilgisayar üzerinden kaydetmekte bir sıkıntı yok. Kolayca yapabileceğiniz bir işlem. Fakat telefonlarda biraz daha uğraştırabiliyor sizi. Bunun için ise iki seçeneğiniz var; ya ekran görüntüsü alacaksınız ya da harici bir uygulama kullanacaksınız.

Ekran görüntüsü almak oldukça basit ve anlık bir çözüm olabilir. İstediğiniz fotoğrafın ekran görüntüsünü alıp telefonunuza kaydedebilirsiniz. Daha sonrasında ise fotoğrafı kırpıp, istediğiniz şekilde telefona kayıt edebiliyorsunuz. Fakat belirtmek gerekir ki, çözünürlük konusunda pek de kaliteli olmayabilir.

Diğer seçenek ise, telefona farklı bir uygulama yükleyip onun üzerinden fotoğrafı kaydetmek. Bunun için önereceğimiz uygulamayı, iOS kullananlar App Store üzerinden, Android kullananlar ise Google Play Store üzerinden indirebilir.

App Store’da InsantSave, Google Play Store’da ise InstaSave ismiyle bulabileceğiniz uygulama, size daha kaliteli çözünürlükteki fotoğraflar sunuyor. Uygulamayı telefonunuza indirdiğiniz zaman ilk olarak Instagram hesabınıza giriş yapıyorsunuz. Uygulama da eş zamanlı olarak başlatılıyor. Ve panelinizde; Keşfet, Profil, Beğendikleriniz ve Pro Sürüm sunan butonlar beliriyor.

İlk olarak beğendiğiniz, kalp ile işaretlenmiş olan fotoğrafı seçip ardından disket ikonunu seçiyorsunuz. Ve fotoğrafın yeniden seçilmesi üzerine işlemi onaylayıp, beğendiğiniz fotoğrafı orijinal bir şekilde telefonunuza kaydedebiliyorsunuz.

iOS kullananlar için uygulamada MultiSave seçeneği de bulunuyor. Bu seçenek size, seçtiğiniz birden fazla fotoğrafı aynı anda tek tuşla kaydedebilme imkanı sunuyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz