Internet Explorer’da Gizli Sekme Nasıl Açılır? 2020

/ 24 Ocak 2020 / 3.842 / yorumsuz
Internet Explorer’da Gizli Sekme Nasıl Açılır? 2020

Herkese selamlar. Bugün sizlere İnternet Explorer’da gizli sekmenin nasıl açılabileceğini anlatacağız. İşte detaylar…

İnternet tarayıcıları normal kullanımlarda tüm bilgileri kaydederler. Çerezler olsun ve arama geçmişi olarak bilgileri kaydedeceğinden bazen bu durumdan hoşnut olmayabiliriz. Bu bakımdan Google Chrome’da yer alan gizli modu İnternet explorer’da nasıl kullanabileceğinizi anlatacağız.

Internet Explorer’da Gizli Sekme Açmak

İlk olarak Microsoft Explorer tarayıcısını açın. Daha sonra sağ üst kısımda ayarlar butonuna basın.

Şimdi ise “Güvelnik > InPrivate Gözatma” kısmına gelin. İlk olarak güvenlik kısmını açın. Daha sonra “InPrivate Gözatma” butonuna basın. Şimdi gizli sekmeniz karşınıza çıkacaktır.

Sizlerinde aşağıda gördüğü gibi gizli sekme bu şekilde açılıyor. Bu kısımda girilen siteler ve geçmiş kayıt altında tutulmuyor. Rahat rahat istediğiniz siteye girin ve gezinti yapın.

Buna ek olarak gizli sekme açmanın bir kısayolu daha bulunuyor. Bu yol ise Klavyenizden “Ctrl + Shift + P” tuşlarına basmak oluyor.

Sizlerinde sormak istediği bir konu varsa yorum kısmından bizlere ulaşabilirsiniz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz