İnternetsiz Google Aramayı Çalıştırma

/ 29 Ekim 2017 / 880 / yorumsuz
İnternetsiz Google Aramayı Çalıştırma
Artık İnternet Olmasa Da Google Arama Sonuçları Android Cihazlarda Görüntülenecek
Android cihazlara Google tarafından verilen son güncelleme ile beraber internet bağlantısı olmasa dahi arama sonuçlarının görüntülenmesine izin verilecek. Bu sayede internet bağlantısı kopsa dahi ya da o anlık internete bağlantı sağlanamasa bile Google arama sonuçları görüntülenebilecek. Teknoloji çağı olarak tanımlanan günümüzde internet servis sağlayıcıları tarafından yapılan tüm çalışmalara rağmen ne yazık ki hala sıklıkla internet kopmaları yaşanabiliyor. Yaşanan bu kesintilerde yapılan yeni güncelleme ile beraber sonuçlar artık görüntülenebilecek. 
Google Aramaları Kaydediliyor
Sistem temel olarak Google aramalarının kaydedilmesine dayanıyor. Bu sayede arama esnasında anlık internet kopmaları yaşanması durumunda Google hemen aramanızı kaydediyor ve internete bağlantı sağlandığı anda hemen arama sonuçlarını almanızı sağlıyor. Yani arama sonuçları otomatik olarak sıralanıyor. Uygulamanın devreye sokulması ile beraber pek çok kullanıcı bu yeni güncellemenin telefonun bataryasını ve internet kotasını gereksiz yere harcayacağı endişesi ile güncellemeyi indirmek istemediklerini belirtti. 
Ancak Google kendilerini eleştiren ve soru ileten kişilere kesinlikle bu tip olumsuzlukların yaşanmayacağını ve ek önlemlerin alındığını vurguladı. Yapılan açıklamalara rağmen hala pek çok kullanıcı uygulamayı indirme konusunda tereddütler yaşarken Google ise yapılan güncellemenin uzun vadede kullanıcıların pek çoğunu tatmin etmeye yeterli olacağını öne sürdü. Uygulamanın performansı ve endişeleri haksız çıkarıp çıkarmayacağını ise önümüzdeki günler kesin olarak göstermiş olacak. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Etiketler

Yorum yaz