Yeni İOS Güncellemesi Nasıl İndirilir

/ 29 Ekim 2017 / 1.138 / yorumsuz
Yeni İOS Güncellemesi Nasıl İndirilir

iOS 11. 0. 1 Güncellemesi Nasıl İndirilir?

Yeni sürüm müjdesi verildiği andan itibaren yoğun eleştirilere neden olan iOS 11 güncellemesi yoğun sorunlar yaşanmasına neden olmuştu. Özellikle de yeni güncellemeyi indiren pek çok kişi bataryasının çok daha hızlı bittiği nedeni ile şikâyetlerde bulunmuştu. İşte İOS yaşanan tüm sorunların çözümünü sağlamak amacı ile iOS11.0.1 güncellemesini kullanıma sundu.

Yeni İOS Güncellemesi Nasıl İndirilir?

Cihazınızın iOS 11 güncellemesi alması için ilk olarak ayarlar bölümüne girin. Ardından sırası ile genel ve yazılım bölümlerini tıklayarak yeni güncellemenin indirilmesini sağlayın. Ancak güncellemeyi indirmeden önce iTunes kullanarak cihazınızı yedeklemeniz ve iTunes programı kullanarak iOS 11.0.1 sürümünü indirmeniz. Bu sayede veri kaybı yaşama riskini sıfıra indirirken sorunsuz çalışan yeni sürümü indirmeniz de mümkün olacaktır. Yine WiFi bağlantısına sahip olduğunuz bir anda güncellemeyi indirmeniz ve mutlaka güncellemeyi indirirken cihazınızı şarja bağlamanız da gerekiyor.

Yeni iOS 11.0.1 Güncellemesi Nasıl Yüklenir?

iTunes programını açarak ekranda görülen telefon simgesini tıklayarak şimdi yedekle butonunu kullanarak cihazınızın yedeğini alın. Yeni sürümü yüklemek için ise güncelle ikonuna basarak yeni güncellemeyi indirin. Ancak iTunes üzerinden yedekleme yapabilmek için öncesinden mutlaka iPhone’umu bul özelliğini kapatmanız gerekiyor. Yeni güncelleme şu anda iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, 6 Plus, 6s, 6s Plus, iPhone 7, Plus, iPhone X, iPhone 8, Plus, iPad Pro, iPad Air ve uyumlı iPad mini cihazlara gelmiş durumda.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz