Apple Dosyalar uygulaması nedir? Nasıl kullanılır?

/ 29 Ekim 2017 / 1.740 / yorumsuz
Apple Dosyalar uygulaması nedir? Nasıl kullanılır?

iOS 11 İle Gelen Apple Dosyalar Uygulaması

Apple Dosyalar nedir?

iOS 11 tanıtılması ile beraber ortaya çıkan Apple Dosyalar ile kullanıcıların artık dosya yöneticisi var. Güzel bir deneyim sunacak olan Apple Dosyalar nedir? Sizin için cevapladık!

Merakla beklenen iOS 11 sonunda tanıtıldı. Tanıtılması ile birlikte birçok yeni özelliğinin gün yüzüne çıkması ile birlikte, kullanıcılar birbirinden güzel yeniliklere kavuştular.

iOS 11 sonunda bizlerle. Apple’ın yeni nesil mobil işletim sistemi iOS 11 uzun süren bekleyişin…

Apple Dosyalar uygulaması nedir? Nasıl kullanılır?

Bu yeniliklerin en dikkat çekicisi ise, Apple Dosyalar oldu. Apple’ın iOS kullanıcıları için sunduğu dosya yöneticisi uygulamasıyla, artık kullanıcıların resmi olarak bir dosya yönetici uygulaması var.

Dosya yönetici uygulaması ile sistem dosyalarına erişemiyeceğiz. Ancak Eylül ayında piyasaya sunulacak olan iOS 11 güncellemesiyle, iCloud Drive’daki tüm öğeleri, Box veya Dropbox gibi üçüncü parti bulut programlarındaki dosyaları bir ara getirecek olan Dosyalar uygulaması, kullanıcılara güzel bir deneyim sunacak.

Apple Dosyalar nasıl kullanılır?

Apple’ın kullanıcılara sunduğu Dosyalar uygulaması, macOS’ta yer alan Finder’a benzerliği ile dikkat çekiyor. Uygulamanın en son sekmesinde farklı renklerde bulunan etiketler ile dosyalarınızı önem sırasına göre sıralayabileceksiniz.

Şimdilik iPad kullanıcıları için kullanımda olan bu uygulama, Eylül ayındaki iOS 11 güncellemesiyle iPhone kullanıcıları için de geçerli olacak.

Uygulanın en sağında yer alan sekmesinde ise iCloud ve üçün parti bulut uygulamalarında bulunan dosyalarınızı geniş kapsamlı olarak görebileceksiniz.

On My iPad/iPhone bölümde ise indirilen dosyaları ve e-postalarınızı da görebilme imkanınız bulunuyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz