iOS Kullanan telefonlar İçin Youtube Giriş

/ 29 Ekim 2017 / 1.183 / yorumsuz
iOS Kullanan telefonlar İçin Youtube Giriş
İOS Kullanıcıları İçin YouTube ‘da Yeni Bir Dönem Başlıyor 
Google tarafından geliştirilen yeni bir sistem özelliği sayesinde artık İOS kullanıcıları da YouTube platformu üzerinden çok daha etkin ve kolay bir şekilde video paylaşımlarında bulunabilecek. iPhone, iPad ve iPod kullanıcılarının Chromecast akışlı dongle tercih etmeleri halinde yararlanabilecekleri özellik ile beraber artık bunu çok daha kolay bir şekilde yapabilecekler. Çünkü eskiden bunu yapmak için kullandıkları İOS cihazlarında öne cihazın aktif hale getirilmesi gerekiyordu. Yapılan yenilik ile bu zorunluluk ortadan kaldırıldı. 
Google Hoş Geldiniz Özelliği Pek Çok Yenilik Sağlayacak 
Google tarafından tamamen You Tube odaklı olarak geliştirilen yenilikleri barındıran Hoş Geldiniz güncellemesi içerisinde Chromecast özelliğini de barındırıyor ancak tüm yenilikler sadece bu özellik ile sınırlı kalmıyor. Yapılan yenilik ile hayatımıza giren özelliklerden biri de artık oyun konsolları ve akıllı televizyonlar gibi pek çok farklı cihazda da YouTube uygulamasının denetiminde kilit ekran kullanımının mümkün olması yer alıyor. 
Apple Watch Cihazınızı Eşleştirmeyi Unutmayın 
Yapılan güncellemenin ardından artık Apple Watch cihazını eşleştiren kişiler You Tube özelliklerini çok daha kolay bir şekilde kullanabiliyorlar. Bu sayede You Tube tarafından sunulan tüm özelliklere başka hiçbir işlem yapmadan büyük bir kolaylıkla ulaşmanız sağlanıyor. Android işletim sistemini kullanan kişilerin uzun zamandır yararlandığı bu hizmet yapılan güncellemenin ardından İOS işletim sistemi kullanıcılarının da beğenisine sunulmuş oldu. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz