Cep telefonu Numaramı telefondan nasıl Bulabilirim

/ 29 Ekim 2017 / 10.803 / yorumsuz
Cep telefonu Numaramı telefondan nasıl Bulabilirim

İOS ve Android’den Kendi Cep Telefonu Numarasını Öğrenme 

Teknoloji pek çok alanda insanların işlerini büyük bir hızla kolaylaştırmaya devam ederken insan hayatında bazı olumsuzlukların da yaşanmasına neden oluyor. Bunlardan biride telefon hafızalarına kaydedilen numaraların ezberlenme zorunluluğunu ortadan kaldırması olarak görülüyor. Yine kişinin kendi telefon numarasını ezberlememesi de bazı durumlarda bu numaraya ulaşmak istenmesinde sorunların yaşanmasına neden oluyor. Yaşanan bu sorunun çözümü ise yine teknolojiden geliyor.

İOS’tan Kendi Telefon Numarasını Öğrenme

İOS işletim sistemini kullanan akıllı telefona sahip olan kişilerin “telefon numaramı unuttum” demeleri durumunda kullanabilecekleri 2 farklı seçenek bulunmaktadır. Bunlardan ilki Ayarlar bölümüne giriş yapıp ardından telefon sekmesini tıklayarak açılan pencerede size sunulan seçenekler arasından numaram bölümünü işaretlemektir. Bunun ardından numaranız ekranda görüntülenecektir. İkinci seçenek ise telefon uygulamasını açarak ekranın hemen altında yer alan kişiler uygulamasını açarak numaranıza ulaşmaktır.

Android’den Kendi Telefon Numarasını Öğrenme

Android işletim sistemini farklı markaların kullanması kendi telefon numaranızı öğrenmek için kullanacağınız yöntemlerin de değişkenlik göstermesine neden olmaktadır. Bunun için ilk kullanabileceğiniz yöntem telefon rehberini açmak ve en yukarıda yazan “ben” seçeneğini tercih etmektir. Eğer ekranınızda bu tip bir seçenek yer almıyorsa bu durumda ikinci seçeneği denemeniz gerekir. Bunun içinde ayarlar bölümünü açıp buradan telefon cihaz hakkında bölümünü tıklayarak açılan pencerede durum yolunu izleyerek telefon numarasına ulaşmaktır.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Etiketler

Yorum yaz