İOS11 Yüklemeli Miyim Sorun Yaratır mı

/ 29 Ekim 2017 / 997 / yorumsuz
İOS11 Yüklemeli Miyim Sorun Yaratır mı
İOS11 Yüklenmeli Mİ, Yüklenmemeli Mi?
Dünyanın en çok kullanılan işletim sistemlerinden biri olan İOS işletim sistemi için yeni güncelleme yayımlandı. Yayımlanan yeni İOS11 güncellemesi ise ne yazık ki Apple kullanıcılarından geçer not alamadı. İnternet üzerinden yoğun bir tepki oluşması üzerine henüz son güncellemeyi cihazlarına indirmeyen kişiler ise ikilemde kaldı. Peki, İOS11 yüklenmeli mi yoksa yüklenmemeli mi?
İOS11 Yüklemeli Miyim?
İOS11 beta sürümleri ile uzun süre denenmiş ve tüm çalışmalar bittikten sonra tam sürüm güncellemeye açılmıştı. Beta sürümünün ardından genel sürümü bekleyen çok sayıda kişi hemen yeni sürümü indirerek denemeye başlarken yapılan ilk yorumlar ne yazık ki büyük bir hayal kırıklığına yol açtı. 
Yapılan şikâyetlerin son derece ciddi olması nedeni ile İOS11 güncellemesini yüklemek isteyen kişilere teknoloji uzmanları aceleci davranmamaları yolunda tavsiyelerde bulunuyor. Çünkü yaşanan şikâyetler üzerine Apple mühendislerinin yeni bir güncelleme yayımlamak üzere çalışmaya başladıkları ve tüm sorunların çözüme kavuşturulduğu güncellemenin yayımlanacağı bilgisi geldi. 

Bataryanız Çok Hızlı Tükenebilir 
Yeni sürümü indiren kişilerin en fazla şikâyetçi oldukları konuların başında bataryanın çok hızlı tükenmesi yer alıyor. Yeni bluetooth özelliğinin kendiliğinden açılması, Home yani menü tuşunun açılmasında yavaşlama yaşanması, açılan fotoğraflar arasında kasılmalar görülmesi ve durum çubuğunda renklerin bazen kendiliğinden terse dönmesi gibi sorunlar da oldukça sık görülüyor. Bu nedenle İOS11 güncellemesi için aceleci davranılmaması gerekiyor. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Etiketler

Yorum yaz