iPad Pro 10.5 İnç Tablet

/ 29 Ekim 2017 / 1.352 / yorumsuz
iPad Pro 10.5 İnç Tablet
iPad Pro 10.5 İnç Ölçüsüyle Merhaba Demeye Hazırlanıyor 
Tanıtıma sunulduğu ilk günden bu yana en çok merak edilen özelliği ekran boyutu olan iPad Pro ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Tamamen profesyonel kullanıcılara hitap etmesi amacı ile özenle tasarlanan iPad Pro serisi Apple tarafından üzerinde en çok çalışılan serilerden biri olarak öne çıkıyor. Daha önce de başarılı Apple analizleri ile ünlenen ve adından oldukça fazla söz ettiren Ming-Chi Kuo tarafından yapılan iPad Pro tahminini doğrulayan yeni bir haber basına sızdırıldı. 
Yeni iPad Pro Ekran Boyutu İle Dikkat Çekiyor 
Ekran boyutu hem kullanım hem de taşıma için uygun olması durumunda oldukça yoğun ilgi görüyor. Bu nedenle iPad Pro 9.7 inç ekran boyutuna ek olarak daha büyük ekran kullanmak isteyen müşterilerine yönelik olarak 12.9 inç ekran boyutunu kullanıma sunmuştu. Ancak ilk çıkarılan modelin küçük son çıkarılan modelin ise oldukça büyük bulunmasının ardından Apple müşterilerinden gelen talebe daha fazla duyarsız kalmayarak 10.5 inç büyüklüğüne sahip yeni bir seriyi hayata geçirmeye hazırlandığın duyurdu. 
A10X İle Daha Güçlü
 
iPad Pro 10.5 inç boyutunda daha önce iPhone 7 için kullandığı A10 çipinin tablet için güncellenen daha güçlü versiyonu olan A10X modelini kullanacak. Konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken yeni serinin ne zaman satışa sunulacağı ise büyük bir merak konusu oldu. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz