iPhone 8 Kablosuz Şarj Özelliği

/ 29 Ekim 2017 / 1.287 / yorumsuz
iPhone 8 Kablosuz Şarj Özelliği

2017 Yılında Satışa Sunulacak Olan iPhone 8 Şarj Sorununu Ortadan Kaldıracak

Büyük bir merakla beklenen ve teknolojileri meraklıları tarafından en küçük haberlerin bile yakından takip edildiği iPhone 8 kamera özelliğinin ardından şimdi de kablosuz şarj özelliği ile gündemde kalmayı başarıyor. İlk iPhone telefonunun satışa sunulmasının 10. yıl kutlamaları döneminde satışa sunulacak olan iPhone 8 özellikleri ile büyük beğeni toplarken dış tasarımı ile de göz kamaştırıyor.

Yeni iPhone 8 Kablosuz Şarj Özelliği 

Pek çok yeni özelliği barındıran ve var olan eski özelliklerin bir üst kademeye taşındığı iPhone 8 serisinde merakla beklenen özelliklerden biride kablosuz şarj özelliği olarak öne çıkıyor.
Özellikle de telefonunu elinden bırakmayan ve hızlı şarj bitiren kişiler için büyük önem taşıyan kablosuz şarj iPhone tarafından özenle tasarlanıyor. Daha önce Samsung markalı akıllı telefon kullanıcıları tarafından deneyimlenen kablosuz şarj özelliği 2017 yılında satışa sunulması planlanan iPhone 8 modelinde kullanıma sunulması planlanıyor.

iPhone 8 Tanıtım 

Tasarlanan yeni modelde Apple markası oldukça titiz bir çalışma yürütürken markanın amacı rakiplerinin bir adım önüne geçerek yeniden en çok satılan akıllı telefon markası olmak için gerekli rakama ulaşabilmek. Bunun için iPhone 8 özellikleri için marka oldukça titiz bir çalışma yürütürken kablosuz şarj özelliği için de amaç Samsung tarafından sunulan özelliklerin bir üst kademeye taşınması ve Samsung markasının gölgede bırakılmasının başarılabilmesi.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Etiketler

Yorum yaz