iPhone 8 Kamera Özellikleri

/ 29 Ekim 2017 / 1.152 / yorumsuz
iPhone 8 Kamera Özellikleri

Merakla Beklenen iPhone 8 Kamerası Hakkında İlk Haberler Gelmeye Başladı

Dünyanın en çok satılan teknoloji markalarından biri olan Apple tarafından geliştirilen iPhone 8 plus için beklentiler her geçen gün artmaya devam ediyor. Apple iPhone 8 tanıtımı için henüz beklenen açıklamayı yapmazken konu ile ilgili en güvenilir bilgileri vermeye ise Apple analisti olarak ünlenen Ming-Chi Kuo vermeyi sürdürüyor. Daha önce gerçekleştirdiği başarılı analizleri ile ünlenen Ming-Chi Kuo iPhone 8 kamerası içinde yeni tahminlerde bulunuyor.

Kuo yapmış olduğu önceki açıklamalarında 3 çeşit modelin satışa sunulmasını beklediğini açıklamıştı. Yapmış olduğu yeni açıklamalarda iPhone 8 kamerası hakkındaki görüşlerini paylaşan Kuo yeni modelde Apple markasının telefoto lensini değiştirerek bu sayede hem görüntü kalitesini arttıracağını hem de ikincil kamerada da kullanıcılara üstün zum özelliği sunmasını beklediğini belirtti. Ancak bu iddianın gerçekleştirilebilmesi için lens dairesinin içerisinde yer aldığı yuvarlak alanı biraz daha genişletmesi gerekecek.

Bu da kalibrasyon süresini bariz oranda arttırırken aynı zamanda montaj işleminin de karışıklaşması anlamına gelecek. Yine telefoto objektiji içinde Apple markasının bir dizi yeniliğe gitmesi gerekecek. Ancak Apple bunu gerçekleştirebilirse OIS özelliği telefoto lens özelliği ile desteklendiği için iPhone 8 kamerası çok daha kaliteli resimler çekmeyi başaracak. Yeni iPhone 8 telefonlardan birinin 5.2 inç ekran büyüklüğüne sahip olması beklenirken ekran içinde OLED teknolojisinin kullanılması  bekleniyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz