İPhone 8 ve iPhone X En Ucuz Nasıl Hızlı Şarj Edilir

/ 29 Ekim 2017 / 1.399 / yorumsuz
İPhone 8 ve iPhone X En Ucuz Nasıl Hızlı Şarj Edilir

İPhone 8 ve iPhone X En Ucuz Nasıl Hızlı Şarj Edilir?

Apple tarafından üretilen iPhone 8 ve iPhone X hızlı şarj desteği özelliği ile satışa çıkarılırken ne yazık ki cihazın kutusundan bu hızlı şarj ünitesi çıkmıyor. Bunun yerine iPhone 8 ve iPhone X modelini satın alanlar standart USB şarj aleti ile cihazlarınızı teslim alıyorlar.

Hızlı şarj özelliğinden yararlanmak isteyen kişilerin USB-C Lightning Kablosu ve USB-C Güç Adaptörü almaları gerekiyor. Bu iki aparatın da son derece pahalı fiyatlarla satılması bu özelliğin kullanımını imkânsız hale getiriyor.

Sadece Yarım Saatte Cihazınızı Şarj Edin 

Akıllı telefonların şarjlarının çok kısa sürede tükenmesi nedeni ile müşterilerine kolaylık sunmak adına Apple hızlı şarj özelliğini geliştirmişti. Bu özellik sayesinde sadece yarım saatte cihaz yüzde 50 şarj olurken bu özelliklede geç şarj olan Plus akıllı telefonlar için büyük bir devrim sayılıyor.

Apple tarafından getirilen bu yeni özellik büyük beğeni toplasa da şarj ünitesinin ayrı olarak satılması ve son derece pahalı olması pek çok kişinin bu özelliği kullanamamasına neden oluyor. Bu iki kabloyu satın almak isteyen kişilerin ise toplamda 400 liraya kadar bir para ödemeleri gerekiyor.

Ucuza Hızlı Şarj Nasıl Yapılır?

Apple tarafından geliştirilen bu özelliği çok daha ucuza kullanmak isteyen kişilerin amazon.com üzerinden USB-C Lightning kabloları çok daha ucuza satın alabilirsiniz. Üstelik kısa olan kabloları tercih etmeniz durumunda çok daha düşük fiyat ödeyebilirsiniz. Bu noktada dikkat etmeniz gereken en önemli nokta güvenilir satıcıları tercih etmek.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz