iPhone Gizli Arama İşlemi 2019

/ 9 Nisan 2019 / 2.996 / yorumsuz
iPhone Gizli Arama İşlemi 2019

Bu yazımızda iPhone numara gizleyerek arama yapma konusunda sizlere yardım edeceğiz. Numara gizleyerek arama yapma işleminden bahsedeceğiz. Eğer Apple cihaza sahipseniz ve gizli aramanın nasıl yapılacağını bilmiyorsanız aşağıda olan adımları takip edebilirsiniz. İşte gizli arama hakkında detaylar…

iPhone Gizli Arama Yapma İşlemi

Eğer iPhone kullanıyorsanız ve karşı tarafı numaranızı gizleyerek aramak istiyorsanız aşağıda bulunan adımları takip ederek mevcut telefonda sim kart numaranızı gizleyerek bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

  • İlk işlem olarak cihazınızda ayarlar alanına geçiş yapın.
  • Telefon seçeneğine tıklayın.
  • Numaramı göster bölümüne basın.
  • Bu adımlar ardından aktif butonunu kapatarak karşı tarafla yapacağınız görüşmede numaranızı gizleyebilirsiniz.

 

iPhone gizli aramalar için yukarıda bulunan adımları takip ederek karşı tarafı aradığınız zaman numaranız Bilinmeyen Numara ya da Özel Numara olarak çıkar. Numara gizleme işlemlerinde birçok kullanıcıların sorunlarını görmezden gelmemek adına bazı noktalara değinelim. Numara gizleme işleminden hemen sonra aktif olarak görünmüş olsa bile bazen karşıdaki kişilere numaranın göründüğünü belirten kişiler bulunuyor. Numara gizli kalmadığını belirten kişiler de var.

Bu bakımdan numara gizleme işlemlerinde bu şekilde hataların aslında operatör değilde, kişilerin ufak hatalar yapmasından kaynaklı olduğunu belirtelim. Sim kart numara gizleme işlemlerinde iPhone kullanıcıları ya kaydetmeden çıkıyor. Yada sim kart sıkıntıları çekebiliyor.

Sizler bu şekilde sorun yaşıyorsanız eğer, yorum kısmından bize sorununuzu tam olarak belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırız.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz