iPhone gizli kodlar 2019

/ 13 Mart 2019 / 6.235 / yorumsuz
iPhone gizli kodlar 2019

iPhone kullanıcılarının çok fazla merak ettiği, iPhone’daki gizli kodlar neler? Bugün sizler için iPhone kullanıcılarının merak ettiği gizli kodları anlatmaya çalışacağız.

Şimdi sizlere vereceğimiz bu kodlar ile hangi menülere gireceğinizi ifade edeceğiz. Sizlerinde bildiği gibi bu gizli kodları arama kısmından tuşlamalar yaparak çalıştırabileceksiniz. Aşağıda yer alan gizli kodlar sayesinde

iPhone kullanıcısıysanız ve bu kodları merak ediyor öğrenmek istiyorsanız eğer doğru yerdesiniz, İşte iPhone kodları;

iPhone Test kodu

Field Test olarak geçen bu kodu *3001#12345#* ile tuşlayarak arama tuşuna basmanız halinde cihazı test edebileceğiz menüler karşınıza çıkacaktır.

iPhone gelen çağrıları engelleme kodu

iPhone için gizli kodlar arasında en fazla kullanılan kodlardan biride bu kod oluyor. Menü yardımıyla ulaşabileceğiniz bu işleve tuş yardımıyla da ulaşmak mümkün.  *33*0#  bu kod ile engelleme yapabilirsiniz.

iPhone numara gizleme kodu

Gizli kodlar içerisinden en fazla kullanılan bir diğer kod ise numara gizleme kodu oluyor. Özel numaradan aramak için  #31# kodu ile gerçekleştirebilirsiniz.

iPhone çağrı bekletme kodu

iPhone kullanıcıları gelen çağrıları bekletmek için #43# kodu ile bekletebilir.

iPhone çağrı yönlendirme kodu

iPhone kullanıcıları çağrı engelleme dışında çağrı yönlendirme koduna da çok fazla ihtiyaç duyuyor. Yönlendirme kodu *#21# kodu olarak tuşlayabilirsiniz.

iPhone İmei öğrenme kodu

iPhone kullanıcılarının merak ettiği imei bulma kodu *#06# olarak belirtelim. Bu tuşlamadan sonra imei numaranızı görebilirsiniz. Ayarlar hakkında kısmından da bir çok bilgiye ulaşabilirsiniz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Etiketler

1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz