iPhone sesli notlar kullanma 2019

/ 1 Temmuz 2019 / 2.128 / yorumsuz
iPhone sesli notlar kullanma 2019

Sesli kayıt alma denildiğinde hepimizin aklına mikrofon geliyor. Herhangi bir röportaj yada haber yapıldığında mikrofon yada ses kayıt cihazları karşımıza çıkıyor. Peki iPhone sesli kayıt nasıl kullanılır?

İphone Sesli Notlar

Ses kayıt cihazlarının teknoloji sayesinde değişime uğramış hali aslında ses kayıt uygulamaları diyebiliriz. Mikrofon ve ayrı bir cihaz yerine kullanıcılar telefonları üzerinden ses kayıt yapabilirler.

iphone sesli notlar

Aşağıdaki butona bir kere dokunduğunuz da ses kayıt başlayacaktır. Tekrar bastığınız da ise ses kayıt işlemi duracak ve bitti yazısına bir kere basarak kaydı sonlandırmış olacaksınız.

Karşınıza bir yeni pencere gelecek ve isim verme ekranı olarak ifade edebiliriz. Bu kısımda yeni kayıt oluşturduğunuzda hangi kayıt diye aramamak için mutlaka doğru bir isim verin.

Aşağıda gördüğünüz buton ise sesli notları yeniden dinlemeniz için size kolaylık sağlıyor. Bu ses notlarını ayrıca iTunes yada ders notları, radyo ve tv gibi ortamlarda ses kaydı alabilirsiniz.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz