iPhone Xin Büyüklüğü Diğer iPhonelarla Karşılaştırılması

/ 29 Ekim 2017 / 983 / yorumsuz
iPhone Xin Büyüklüğü Diğer iPhonelarla Karşılaştırılması
iPhone X’in Büyüklüğü Diğer iPhone’larla Karşılaştırıldı!
Teknoloji alanında bir dünya devi olarak görülen iPhone, her geçen gün yeni çalışmalar yapmakta ve kullanıcılarına ulaşmaktadır. Firma farklı ürünleriyle, kullanıcılarına teknoloji üssü harikalar sunmaktadır. 
iPhone, son ürünü iPhone X hakkında gerekli bilgileri teknoloji severlere sunmuştur. Aynı zamanda yeni ürününün, diğerleriyle karşılaştırmasını yapmış ve üst düzey teknik özelliklerini de merak edenlerle paylaşmıştır. 
iPhone X’in Özellikleri Nelerdir?
iPhone X, teknoloji harikası bir ürün olarak kullanıcılarına ulaşmaktadır. Bu sayede pek çok bireyin takdirini kazanmış ve tercih sebebi olmuştur. Ürünün şık tasarımı da kullanıcıların dikkatini çekmektedir. Ürün ekran boyutu olarak, iPhone 8’den bile daha geniştir. iPhone X, 5.8 inçlik süper retina ekrana sahiptir. Aynı zamanda üründe Face ID olarak adlandırılan, yüz tanıma özelliği de bulunmaktadır. Bunun dışında ürün, OLED teknolojisine sahip olarak üretilmiştir. Üründe yer alan suya ve toza dayanıklılıkta, kullanıcıların ürünü tercih sebepleri arasında yer almaktadır.
iPhone X Diğer iPhone’lardan Daha Büyük Olacak Şekilde Tasarlandı
iPhone X, diğer iPhone modellerinden daha geniş bir ekrana sahiptir. Diğer iPhone telefonlarda yer alan 5.5 ve 5.4 inçlik ekran seçenekleri, yeni ürünle birlikte 5.8’e yükseltilmiştir. Ancak ürünün genel boyutunun daha küçük olması, kullanıcıların dikkatini çeken özellikler arasında yer almaktadır. 
iPhone X 5.8 inç Ekranıyla Dikkat Çekiyor
iPhone firmasının en çok tercih edilen ürünü iPhone X, en geniş ekran boyutuna sahiptir. Bu sebeple de iPhone kullanıcıları, geniş ekranlı teknoloji ürününü öncelikli tercihleri arasında değerlendirmektedir. Ürün ekran boyutu olarak 5.8 inçlik bir değer taşımaktadır. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Etiketler

Yorum yaz