Arama ve Sms Kara Liste Alma Uygulaması Apk İndir

/ 29 Ekim 2017 / 2.444 / yorumsuz
Arama ve Sms Kara Liste Alma Uygulaması Apk İndir

Telefonunuzun Kara Listesi

Akıllı telefonların hayatımızın bir parçası olması ile birlikte istediğimiz her vakitte görüşmek istediğimiz herkese sesli veya görüntülü olarak kolaylıkla ulaşabiliyor, gönlümüzce konuşup mesajlaşıp hasret giderebiliyoruz. Gün boyu sık sık sevdiğimiz insanlarla konuşup görüştüğümüz telefonlarımıza hiç sevmediğimiz ya da görüşmek istemediğimiz kişilerden rahatsız edici telefonlar ve mesajlar da gelebiliyor. Bu şekilde bizi istemediğimiz çağrı ve mesajlarla sürekli olarak rahatsız eden kişilerden kolaylıkla kurtulmamız için yapabileceğimiz belki de en iyi şey; bu kişilerin telefon numaralarını telefonumuzun kara listesine almak.

Artık hemen hemen tüm telefonlarda bulunan kara liste ile konuşmak veya mesajlaşmak istemediğimiz kişileri kolaylıkla engelleyebiliyoruz. Eğer kullandığınız telefonda kara liste yoksa Google Play’den ücretsiz olarak kolaylıkla indirebilirsiniz. Türkçe menülü, kullanımı kolay, hızlı ve güvenli olan bu uygulama ile görüşmek istemediğiniz kişileri telefonunuzun kara listesine alabilirsiniz. İlk yapacağınız şey; telefon listenizi baştan aşağı süzerek sizi çağrı ve mesajlarıyla rahatsız eden kişileri tespit etmek olmalıdır. Tespit ettiğiniz bu kişileri kara listeye aldığınız da artık o kişilerin arama ve mesajları size ulaşamaz. Kara listeye aldığınız kişi ve numaralar bir daha sizi kesinlikle çağrı ya da mesajlarıyla rahatsız edemezler. Kullanmak istemediğiniz zaman telefonunuzdan kolaylıkla kaldırabileceğiniz bu program ile hem gün boyu sizi rahatsız eden arama ve mesajlardan kurtulur hem de sinir ve stresinden uzak olursunuz.

İstenmeyen Çağrı ve SMS’leri engeller.
 
Kara Listenizi oluşturun ve spam mesajlardan, şirket kampanya çağrılarından, GSM Operatörlerinin istemediğiniz mesajlarından kurtulun.
Beyaz Listenizi oluşturun toplantıda, sınavda, gece uyurken yalnızca istediğiniz kişiler size ulaşabilsin.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Benzer Konular

Yorum yaz