John Wick 3 İNe Zaman Vizyona Girecek

/ 29 Ekim 2017 / 770 / yorumsuz
John Wick 3 İNe Zaman Vizyona Girecek
John Wick 3 İzleyicilerle Yakında Buluşacak!
Sinemaseverler pek çok filmin takibini yapmakta ve yeni film arayışlarına girmektedir. Buna bağlı olarak sinema dünyası da çalışmalar yapmakta ve yeni filmlerini meraklılarla buluşturmaktadır. Daha önce de sinema dünyası içerisinde yer alan John Wick, yeni filmiyle izleyenlerine ulaşacaktır. Son olarak vizyona girecek olan John Wick 3, vizyon tarihini belirlemiş ve sinema dünyasında yer alacağı zamanı şimdiden kesinleştirmiştir.

Lionsgate Başarılı Projelerde Yer Alıyor
Ünlü film yapım şirketi olan Lionsgate, başarılı projelere ortak oluyor. Aynı zamanda sağlam oyuncu kadrosu ve senaristler belirleyen yapım şirketi, John Wick 3 filmiyle de sağlam bir işe imza atmıştır. Yapım şirketi, sinema ve televizyon dünyasında en çok beğenilen yapımların arkasında bulunmaktadır. Sinema dünyası bu yapım şirketinin filmlerini ve projelerini, takip etmektedir.
John Wick 3 İçin Geri Sayım Başladı
Lionsgate yapım şirketinin, yapımcılığını üstlendiği film için geri sayım başladı. Sinema sektörüne büyük katkı sağlayan film, yeni sezonda izleyenleriyle buluşacaktır. Kısa süre içerisinde vizyona girmesi beklenen filmde başarılı bir oyuncu kadrosu yer almaktadır. Aynı zamanda filmin ses getirmesinde, oyuncu kadrosu da büyük rol oynamıştır. Bu sayede John Wick 3, sinema sektörüne büyük yankı getirmiş ve adından söz ettirmeyi başarmıştır.
John Wick 3, 17 Mayıs 2019’da Vizyona Girecek
Tutkunları tarafından merakla beklenen John Wick 3’ün, 17 Mayıs 2019’da vizyona gireceği belirtildi. Buna bağlı olarak filmin meraklıları, vizyon tarihi için gün saymaya başladı. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Benzer Konular

Yorum yaz