Kasım Ayının Önemli Android Gelişmeleri

/ 29 Ekim 2017 / 1.238 / yorumsuz
Kasım Ayının Önemli Android Gelişmeleri
Kasım Ayının Android Gelişmeleri
 Google Pixel XL vs Samsung Galaxy S7 Edge. Şu günlerde alabileceğiniz belki de en iyi iki Android telefon. Bu telefonlar arasındaki karşılaştırmaları muhakkak inceleyin.
 Eğer servis sağlayıcınız Sprint ise, ve HTC 10 modelinden daha büyük bir model kullanmak istiyorsanız Sprint için özel olarak üretilmiş HTC Bolt modeline muhakkak göz atmalısınız.
 Samsung çalışanlarının şirket dışına bilgi sızdırmalarını önlemek için mümkün olan tüm tedbirleri yerine getirmesine rağmen firmanın yeni amiral gemisi Galaxy S8 hakkında birçok bilgi ele geçirildi. Buna yeni görüntüleme teknolojisi, geç açılma ve geliştirilmiş sistem özellikleri de dahil.
 Google Home modeli hakkındaki ilk izlenimler daha da iyi olabileceği yönünde. Google’ın ev teknolojisi alanındaki yeni çalışması, mobil cihazlardan bağlanabilen müzik sistemi Google home, ses kalitesi açısından bekleneni verebiliyor. Ancak hala uygulama desteği yeterince fazla değil. Bu nedenle almadan önce biraz daha beklemenizde fayda var. Google Home cihazınıza Google Asistan yardımı ile soru sorabilir, diğer teknolojik cihazlarınızı bağlayabilir ve uygulamalarınızdan gelen tüm sesleri bu cihaz üzerinden dinleyebilirsiniz. Sesli emirler ile cihazınızı keyifle kullanmanız da mümkün.
 Android 7.0 versiyonu Nougat, Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge cihazları için sammobile web sitesi tarafından yayınlandı. Ele geçirilen görüntülere göre performans ve görüntü anlamında dikkat çekici değişiklikler söz konusu.
 4G teknolojisinde en hızlı ülkeler açıklandı. Singapur 45.9 Mbps ile birinci olurken Güney Kore 45.8 Mbps ile çok yakından takip ediyor. Geçen senenin birincisi olan Yeni Zelanda ise 34.9 Mbps ile beşinciliğe gerilemiş durumda.

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz