Kişileri İnstagrama Aktarma 2019

/ 21 Mayıs 2019 / 7.859 / yorumsuz
Kişileri İnstagrama Aktarma 2019

Instagram’da rehber bağlama nasıl oluyor? Akıllı telefonunuzda yer alan kişileri instagrama nasıl entegre edebilirim? Bu konu hakkında bugün sizlere güzel bilgi aktarımında bulunacağım.

Akıllı telefonlarınızda yer alan kişilerinizi, instagram hesabınız üzerinde ne şekilde bağlayabiliriz bunu hepimiz merak ediyoruz. Açık konuşmak gerekirse instagram bu özelliği zaten sunuyor. Diğer kişi önerilerinde bu özelliği aktif ederek, kişileri aktif edebilir veya kapatabilirsiniz.

Telefon rehberini instagrama bağlama

Akıllı telefonunuzda yer alan kayıtlı kişilerinizi instagrama bağlamak için ilk olarak izin vermeniz gerekiyor. Bu işlem iOS ve Android telefonlarda biraz farklı oluyor.

İlk olarak iPhone modelleri için şu adımları takip edin;

  • Ayarlar
  • Gizlilik
  • Kişiler
  • İnstagram ( bu uygulamaya izin veriniz )

Bu saydığımız adımlardan sonra instagram platformuna kayıtlı kişilerinizi entegre etmiş olacaksınız. Uygulamaya izin verdikten hemen sonra uygulamayı açın ve kişi senkronizasyonunu aktif edin. Bunun için ise;

  • Menü
  • Ayarlar
  • Arkadaşlarını takip et ve davet et
  • Kişileri takip et
  • Kişiler
  • Kişileri Bağla

Bu adımlardan sonra akıllı telefonunuzda yer alan kişileri instagrama bağlamış olacaksınız. Elbette rehberdeki kişileri ise https://www.instagram.com/accounts/contact_history/” adresi üzerinden görmeniz mümkün oluyor. Bu kısma kadar her şey normal olarak işliyordu. Ancak platform üzerinde telefonunuzu mutlaka doğrulayınız. Bunun için ise ayarlara girin ve profili düzenle diyerek, telefon numarası alanına telefon numaranızı yazın.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz