Kredi kartı yerine alternatif kartlar 2019

/ 18 Haziran 2019 / 1.511 / yorumsuz
Kredi kartı yerine alternatif kartlar 2019

İnternet üzerinden herhangi bir alışveriş yaptığımızda sizlerde korku duyuyorsanız eğer, alternatif yöntemleri deneyebilirsiniz. İşte merak ettiğiniz detaylar…

İnternet üzerinden alışveriş yaparken, yani bir ürün satın almak istersek, banka havalesi ve kredi kartı gibi seçenekler yer alıyor. Sizlerde kredi kartı seçeneğini seçecek ancak korku yada güven duymuyorsanız, ne gibi bir adım atabilirsiniz ki? Bu soruyu hepimiz merak etmişizdir. Ancak daha basit yöntemlerin olduğunu belirtelim. Sanal kart veya paypal kart gibi çözümler sizin için geldi.

Sanal Kart ;

Sanal kart en basit çözümdür. Çünkü sanal kart aslında sizin kredi kartınızın, içerisinde gerçekte olmayan ama sanal bir kart oluşturmanızla ilişkilidir.

Sanal kart oluşturduğunuzu şöyle açıklayabiliriz. Kendi bankanızın online işlemlerinde sanal kart sekmesine geliyorsunuz. Ve istediğiniz limitte bir sanal kart oluşturuyorsunuz. Örnek alacağınız ayakkabı 90 TL diyelim. Sizlerde 100 TL limitli bir sanal kart oluşturup, üzerinde numara ve bilgilerin yer aldığı kartı oluşturduktan sonra, alışveriş yapacağınız siteye bu kartı giriyorsunuz. Hem sizden habersiz daha fazla limit olmadığı için para çekilmiyor hemde çalıntı felan durumu olmuyor.

İnnial ve Papara

Bir diğer kart ise İnial ve Papara kart oluyor.

İnial kartı migros gibi yerlerden alabilir ve içine para atıp internet alışverişlerinde kullanabilirsiniz. Papara ise başvurunuz üzerine gelen ve aynı mantıkla çalışan bir karttır.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


1988 yılında İzmir'de doğdum. Elazığ Fırat Üniversitesi'nde Muhasebe bölümünü okudum. Yazarlık konusuna ise 23 yaşındayken bir hevesle başlayıp, her geçen gün kendimi bu işe bağlayarak yoluma devam ettim. Yaklaşık 8 yıldır bu işle meşgulüm. Kendi sitelerimi açıp defalarca satışını gerçekleştirmeme rağmen, editörlüğü bırakmadım. Yazmak bence para için tek değil, hobi amaçlı yapılan bir meslektir.

Yorum yaz