LG Mini G6 Cep telefonu özellikleri ve Fiyatı

/ 29 Ekim 2017 / 1.069 / yorumsuz
LG Mini G6 Cep telefonu özellikleri ve Fiyatı
LG Mini G6 Cep telefonu Bekleyenler Buraya
LG G6’nın çok büyük olduğunu düşünenler ve LG’den ayrılmak istemeyenler. Sizin için bir umut daha var!
LG G6’nın 5,7 inç’lik ekranının tek elle kullanmak için çok mu büyük olduğunu düşünüyorsunuz? O halde LG’nin üzerinde çalıştığı düşünülen G6 Mini, tam size göre olabilir.
LG G6 Mini’nin 5,4 inç’lik ekranı için “küçük” demek, aslında zor. Söylentinin kaynağı olan TechnoBuffalo, telefonun LG G6 gibi 18:9 ekran oranıyla geleceğini söylüyor. Site, eline geçirdiği dokümanın “hassas” olduğunu ve onu paylaşamadığını belirtiyor. LG G6 Mini’nin diğer özelliklerinde ise herhangi bir sürpriz yok. Qualcomm Snapdragon 821 yonga setine sahip cihaz, LG G6 gibi üzerinde 4GB RAM ve 13MP arka kamera barındırıyor.
İLGİLİ HABER LG G6’ya yeni işlev geliyor!
Rapor, LG’nin 2016’dan kalan belgelerine dayanıyor ve bu yüzden, cihazın var olup olmadığı bile şüpheli. LG G6 Mini’nin Şubat’ta LG G6 ile birlikte tanıtılması planlanmış ve daha sonra bu planlar son anda iptal edilmiş de olabilir.

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Etiketler

Yorum yaz