LG G6 Fİyatları ne Kadar

/ 29 Ekim 2017 / 1.262 / yorumsuz
LG G6 Fİyatları ne Kadar
LG G6 Özellikleri Sonrasında Fiyatı Da Sızdırıldı
Sürekli olarak sızıntılara kaynak olmaya devam eden LG G6 modelinin en son fiyatı da sızdırıldı. Bilgileri korumakta büyük bir sıkıntı yaşadığı ortaya çıkan markanın en iddialı modeli olarak lanse edilen LG G6 özellikleri ile de bu iddiasını oldukça başarılı bir şekilde ortaya koyuyor. LG G6 fiyat sızıntısı sonucunda büyük bir merakla beklenen bir diğer sorunun yanıtı alınmış oldu. 
LG G6 Ne Kadar?
Yapılan sızıntı sonrasında LG G6 fiyat tahminleri için kesin bir rakam ortaya atılmış oldu. Daha önce LG G5 fiyatı için marka 720 dolarlık bir çıkış fiyatı uygulamıştı. Yeni model için 50 dolarlık bir artışa giden marka LG G6 çıkış fiyatı için ise ilk etapta 770 dolarlık bir rakam telaffuz ediliyor. 
LG G5 Beklentilerin Alında Kalmıştı 
LG markasının üzerinde büyük bir titizlikle çalışmasına rağmen LG G5 beklenilen satış rakamlarını yakalayamamış ve markanın büyük bir hayal kırıklığı yaşamasına neden olmuştu. Marka geliştirdiği bu yeni modelin fiyatını cazip tutarak bu başarısızlığın izlerini silmeye çalışacak gibi görünüyor. Markanın geliştirdiği modelde gerek tasarım gerekse de teknolojik özellikler ise bu başarının çok yakında geleceğini gösteriyor. 
LG G6 Özellikleri 
26 Şubat tarihinde Barcelona’da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi kapsamında görücüye çıkması beklenen LG G6 5.7 inç büyüklüğündeki ekranı, Snapdragon 821 işlemcisi, 2 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı dikkat çekici özellikleri arasında yer alıyor. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz