LG G6 Telefonun Tasarımı

/ 29 Ekim 2017 / 1.130 / yorumsuz
LG G6 Telefonun Tasarımı

LG G6 Tasarımını Gösteren İlk Resim Paylaşıldı

LG markasının amiral modeli olan her yenilenen modelinde satış rekorları kıran LG G serisinin merakla beklenen yeni modeli LG G6 için bilgiler sızdırılmaya devam ediyor. Pek çok olağanüstü özellik ile donatılmasına kesin gözü ile bakılan telefonda aynı zamanda dış tasarımda büyük beğeni topluyor. Markanın yeni model ile ilgili resmi tanıtım toplantısını ise MCW 2017 ile beraber yapması bekleniyor.

The Verge İlk Görseli Paylaştı

Geride bıraktığımız hafta içerisinde model için LG G6 koruyucu kılıfı üretiminde bulunan Ghostek firması tarafından görsellerin basına sızdırılması sonrasında model hakkında büyük ipuçları elde edilmişti. Bu hafta ise yeni bir bilgi sızıntısı yaşandıve LG G6 resmi bu sefer The Verge tarafından sızdırıldı. Yeni resimde modelin oval köşeleri dikkat çekerken tasarımda ergonominin üst seviyede tutulduğu görülüyor.

Modüler Tasarıma Veda Ediliyor

LG G5 modeli için tercih edilen modüler tasarımının tamamen terk edildiği yeni tasarımda minimal seviyelerde tutulan çerçeve ile şık ve zarif bir tasarım elde etmeyi başarmış gibi görünüyor. Telefonun arka plan görüntülerinin yer almadığı resimlerde arka bölüm için ise klasik tasarımdan vazgeçilmeyeceği öngörülüyor. Yani yine çift kamera özelliği ve parmak izi okuyucu özelliğinin telefonun arka bölümünde yer alması bekleniyor. Yeni modelin şık tasarımı ve farklı renk seçenekleri ile şimdiden tam not almasına kesin gözüyle bakılıyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz