LG Q6 Cep telefonunun Fiyatı Ne Kadar

/ 29 Ekim 2017 / 1.069 / yorumsuz
LG Q6 Cep telefonunun Fiyatı Ne Kadar

LG Q6 Uygun Fiyatıyla Kullanıcılarına Ulaştı

Teknoloji alanında bir dünya devi olarak görülen LG, yepyeni çalışmalarıyla kullanıcılarına ulaşıyor. Aynı zamanda yeni ürünler meraklılara tanıtılıyor. Son olarak piyasaya sürülen LG Q6, uygun fiyat seçenekleriyle kullanıcılarına ulaşmayı başarmıştır.
LG Q6, teknoloji severlerin ve tutkunların yeni gözdesi olmayı planlıyor. Ürünün teknik özellikleri ve donanımı da, yapılan tahminleri kanıtlar niteliktedir.

LG Q6 Özellikleri Nelerdir?

Dünyada tanıtımları yapılan LG Q6, Türkiye’de de piyasaya sürüldü. Kısa süre içerisinde geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşan ürün, uygun fiyat seçenekleriyle piyasadaki yerini aldı. Cihazda yer alan teknik özellikler, meraklıların dikkatini çekmeyi başardı. Üründe 3 GB RAM hafızası bulunuyor. Aynı zamanda ürün, 1.4 Ghz işlemci hızına sahiptir. Üründe 8 çekirdekli işlemci de yer almaktadır. Bunun dışında bir fotoğraf makinesinin kalitesinde fotoğraf çekebilen cihazda; 14 mega pixel arka kamera 5 mega pixel ön kamera özelliği de bulunmaktadır. Bununla birlikte ürünün şık yapısı da, kullanıcıların ürünü tercih etme sebepleri arasında yer almaktadır.

LG Q6 Fiyatı 1.300 TL Olarak Belirlendi

Daha önce dünya üzerinde satışa sunulan ürün, son olarak ülkemizde de satışa başladı. Firma ürünün piyasa değerini 1.300 TL olarak belirledi. Aynı zamanda ürünün teknik özellikleri ve donanımı da bu fiyatı destekler nitelik taşımaktadır.

Ürün Tanıtımları 30 Ağustos’ta Yapıldı

LG’nin yeni ürünü Q6, 30 Ağustos 2017’de meraklılarına tanıtıldı. Şu anda piyasaya sürülen bu ürün, teknoloji severlerden tam not almayı başardı.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz