LG Q8 Fiyatı Ne Kadar 2017-2018

/ 29 Ekim 2017 / 2.247 / yorumsuz
LG Q8 Fiyatı Ne Kadar 2017-2018

LG Q8 Satışta, LG Q6 İse Haftaya Satışa Sunulacak 

Akıllı cep telefonu üreticilerinden önemli bir olan LG son derece sade bir tanıtım töreni ile duyurduğu LG Q8 akıllı cep telefonunu ilk olarak Güney Kore’de satışa sundu. Temmuz ayı içerisinde gerçekleştirilen tanıtımda ilk görüşte LG V10 modelinin bir küçük boyutunu andıran model orta ve üst segment karışımı bir telefon olarak kabul ediliyor.

LG Q8 Fiyatı Ne Kadar?

LG Q8 ilk olarak Güney Kore’de satışa sunuldu. Güney Kore pazarında 616 bin Kore Wonu etiketi ile satışa sunulan telefon dolar kuru ile çevrildiğinde ise 545 dolarlık fiyatla satışa sunulmuş oluyor. Ota segment bir telefon için fiyat oldukça makul bir seviyede tutulurken LG Q6 modelinin ise bir hafta sonra satışa sunulacağı belirtiliyor.

LG Q6 Özellikleri Nelerdir?

LG Q6 ekranı 5,2 inç büyüklüğe sahip olarak üretilirken 2160X1080 çözünürlüğe sahip. Metalik bir çerçeveyle çepeçevre sarılan ekran bu sayede tam bir koruma altına alınmış. Qualcomm Snapdragon 435 Mobil Platform işlemci ile gelen cihaz kamera özelliklerinde ise arka kamerada 13 MP ön kamerada ise 5 MP seçeneklerini barındırıyor. Telefonun işletim sistemi ise Android Nougat 7.1 olarak tercih edilmiş. 32 GB depolama ve 3 GB RAM özelliği bulunan telefon ilk etapta Terra Altın, Astro Siyah ve Buz Platinum renk seçenekleri ile satışa sunulan cihazın pil gücü ise 3000 mAh.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz