2017 LG SteamVR Sanal Gerçeklik Gözlüğü

/ 29 Ekim 2017 / 1.522 / yorumsuz
2017 LG SteamVR Sanal Gerçeklik Gözlüğü
LG SteamVR Sanal Gerçeklik Gözlüğünü Tanıttı 
Sanal gerçeklik dünyasında rekabet her geçen gün biraz daha yükselirken sektörde son sanal gerçeklik gözlüğünü tanıtan marka LG oldu. Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan LG sanal gerçeklik dünyasında bende varım diyerek düzenlenen Oyun Geliştiricileri Konferansı’na katılarak yeni SteamVR sanal gerçeklik gözlüğünü tanıttı. 
PlayStation VR VS LG SteamVR 
Şu anda sanal gerçeklik alanında tartışmasız en iyi konumda olan marka Playstation tarafından üretilen sanal gerçeklik gözlükleri olarak öne çıkıyor. Gözlükler ile uyumlu olarak üretilen oyunları ve sanal gerçeklik gözlükleri adeta yok satan markanın en yakın rakipleri ise Oculus ve HTC olarak kabul ediliyor. İşte LG markası sanal gerçeklik dünyasında çok yol alan ve kendisinden çokça önde olan rakiplerini yakalamak için son derece sıkı bir çalışma sürecinden geçmesi gerekecek. Ancak LG bu rekabete oldukça hazır görünüyor. 
Prototipi Tanıtıldı
27 Şubat gününde kapılarını ziyaretçilere açan Oyun Geliştiricileri Konferansı’na katılan LG standında birbirinden farklı ürünlerin tanıtımlarını yaparak yoğun ziyaretçi sayısına ulaşmayı başardı. Bunlardan biride LG SteamVR sanal gerçeklik gözlüğü oldu. Marka standında ürettiği yeni sanal gerçeklik gözlüğünün prototipini tanıttı. Gözlük ziyaretçilerden tam not almayı başarırken ne yazık ki gözlüğün kesin çıkış tarihi ve SteamVR fiyatı ile ilgili ise bir açıklama yapılmadı. LG G5 ile uyumlu olan LG sanal gerçeklik gözlüğü bulunuyor ancak bu gözlük sadece bu cihazla uyumlu olarak kullanılabiliyor. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz