General Mobile GM 6 Cep Telefonu Özellikleri

/ 29 Ekim 2017 / 1.213 / yorumsuz
General Mobile GM 6 Cep Telefonu Özellikleri
MCW 2017 Merakla Beklenen General Mobile GM 6’yı Ortaya Çıkardı
Daha önce pek çok internet sızıntısına konu olan ve hayranları tarafından büyük bir merakla beklenen General Mobile GM 6 modeli İspanya’nın başkenti Barcelona’da gerçekleştirilen teknoloji zirvesi MCW 2017 organizasyonunda resmi olarak tanıtıldı. Android One serüvenine ilk olarak 2015 yılında tanıtımını gerçekleştirdiği 4G modeli ile adım atan marka tanıtımını gerçekleştirdiği GM 6 modeli ile bir üst basamağa geçiş yaptı. 
General Mobile GM 6 Özellikleri 
Orta segment teknik özelliklere sahip olan General Mobile GM 6 yine de fiyat performans ortalaması ile dikkat çekmeyi başarıyor. IPS ekran tercih edilen akıllı telefonda ekran boyutu 5 inç olarak kullanılırken piksel çözünürlüğü ise 720 X 1280 olarak uygulanıyor. 294 PPI değerine sahip olan cihazda koruma görevini Corning Gorilla Glass üstleniyor. General Mobile GM 6 ağırlığı 150 gram ve 8.6 mm kalınlığa sahip. 
General Mobile GM 6 Kamera Özellikleri İle Öne Çıkıyor 
Cihazın öne çıkan en önemli özelliklerinden biri de ön kamerada kullanılan 8 MP çözünürlük oluyor. Bilindiği gibi çok yüksek fiyatlara satılan pek çok markada ön kamera için sadece 5 MP çözünürlük sunuluyor. Cihazın arka kamerası ise 13 MP olarak tercih edilmiş. Cihazda arka kameranın yanı sıra ön kamerada da flaş desteği bulunuyor. Android 7.0 Nougat işletim sistemine sahip olan cihaz aynı zamanda Android One projesi üyesi olduğu için yeni güncellemeleri mümkün olan en kısa sürede alacak. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz