Meizu Pro 6 Plus ve Meizu M3X Özellikleri

/ 29 Ekim 2017 / 1.165 / yorumsuz
Meizu Pro 6 Plus ve Meizu M3X Özellikleri
Meizu Pro 6 Plus ve Meizu M3X Tanıtıldı
Uzun süredir meraklıları tarafından ilgi ile beklenen Meizu Pro 6 Plus ve Meizu M3X ile ilgili olarak ilk resmi duyuru gerçekleştirildi. Yapılan açıklama daha önce pek çok kez basına sızdırılan haberler ile gündeme gelen iki model hakkında ilk resmi duyuru olması açısından son derece önemli. Şimdi akıllarda olan tek soru ise Meizu Pro 6 Plus ve Meizu M3X modellerinin diğer markalara oranla kullanıcılara sunduğu farkın ne olduğu?
Meizu Pro 6 Plus ve Sahip Olduğu Özellikler Nelerdir?
Meizu Pro 6 ve Meizu Pro 6 S modelleri ile kıyaslandığında yeni üretilen Meizu Pro 6 Plus modelinin öne çıkan en büyük özelliği ekranı oluyor. Hem daha büyük hem de çok daha kaliteli olarak üretilen Meizu Pro 6 Plus ekranı 5.7 inç büyüklükte üretilirken ekran için Süper AMOLED ekran kalitesi tercih edilmiş. 
Ekran çözünürlüğü ise 1440X2690 pixel olarak ayarlanmış ve bu sayede 430 nit parlaklık sunulması başarılmış. Yine ekran kullanıcılara 3D Press ve Always On teknolojilerinden de yararlanma imkânı sağlıyor. Meizu Pro 6 Plus 64 GB modelinde 2 GHz hızı 128 GB modelde ise 2.3 GHz hızı kullanımınıza sunuyor. Telefonda kullanılan işlemci olarak ise Exynos 8890 tercih ediliyor. Meizu Pro 6 Plus önde 5 MP arkada ise 12 MP olmak üzere iki kamera ile satışa sunuluyor. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz