Samsung Galaxy TAB S3 Tablet Özellikleri Görüntüleri

/ 29 Ekim 2017 / 1.237 / yorumsuz
Samsung Galaxy TAB S3 Tablet Özellikleri Görüntüleri
Merakla Beklenen Galaxy TAB S3 Özellikleri Sızdırıldı
Samsung markasının en iddialı olduğu alanlar arasında yer alan tablet üretiminde en çok tutulan serileri arasında yer alan Galaxy TAB S serisinin en son üyesi olan S3 serisinin merakla beklenen son üyesi Galaxy TAB S3 özellikleri basına sızdırılmaya devam ediliyor. Bilgi sızıntısının bu seferki adresi ise Sammobile oldu. 
Galaxy TAB S3 Özellikleri 
Daha öncede ilk bilgi sızıntısının adresi olan Sammobile ilk yaptığı tespitlerde Samsung Galaxy TAB S3 için 4 GB RAM ve Exynos işlemci öngörüsünde bulunmuş ve bu özellikleri duyurmuştu. Ancak Sammobile tarafından ele geçirilen GFXBench hız testi raporları doğrultusunda açıklanan yeni özellikler ilk inceleme raporunda öne sürülen bilgilerin pek çoğu ile çelişiyor gibi görünüyor. Özellikle de işlemci konusunda açıklanan iki farklı bilgi akılları karıştırıyor. Çünkü ilk inceleme raporunda Galaxy TAB S3 işlemci tercihi Exynos işlemci olarak açıklanırken ikinci raporda ise işlemcinin 2,1GHz Qualcomm Snapdragon 820 olarak revize edildiği görülüyor. 
Samsung Galaxy TAB S3 Son Dereci İddialı Geliyor 
Cihazın en çok dikkat çeken özelliklerinden biride sahip olduğu üstün kamera özellikleri olarak dikkat çekiyor. Cihazın arka kamerasında 12 MP bir kamera tercihinde bulunuyor. Yine cihazda kullanılacak olan işletim sisteminin ise Android 7.0 Nougat olacağı bildiriliyor. Henüz Samsung tarafından model ile ilgili bir açıklama yapılmazken MWC 2017 etkinliğinde modelin tanıtımının yapılması bekleniyor. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz