Huawei Nova Lite Cep Telefonları Özellikleri

/ 29 Ekim 2017 / 1.502 / yorumsuz
Huawei Nova Lite Cep Telefonları Özellikleri

Merakla Beklenen Huawei Nova lite Tanıtımı Yapıldı

Dünyanın en çok satılan akıllı telefon modellerine imza atmayı başaran Huawei markası uzun süredir beklenen Huawei Nova lite modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. Orta seviye akıllı cep telefonu modelleri arasında yer alacak olan Huawei Nova lite yapılan ilk tanıtımdan tam not almayı başardı.

Huawei Nova lite Özellikleri 

Türkiye’de popülariteyi satışa sunduğu Huawei P9 serisi ile kazanan Huawei markasının üzerinde titiz bir çalışa süreci yürüterek geliştirdiği Huawei Nova lite modeli ise orta segment akıllı telefonlar kategorisinde yer alıyor. Kirin 655 işlemciye sahip olan cihazda 3 GB RAM ve 16 GB dâhili depolama alanı sunuluyor. Buna ek olarak isteyen kişilerin cihaza 128 GB Micro SD Kart takma imkânı da bulunuyor. Huawei Nova lite ekranı 5,2 inç büyüklüğünde tasarlanırken Full HD ekran kullanımı tercih edilmiş.

Uzun şarj süresi arayan kişiler için Huawei Nova lite bataryasında 3000 MAH batarya kullanılırken orta seviyede bir cihaz olmasına rağmen pek çok teknolojiyi destekleyecek alt yapıya sahip olması da büyük bir artı olarak öne çıkıyor. Huawei Nova lite kamerası ise arkada 12 MP çözünürlük sunarken selfie kamerası olarak ta anılan ön kamerada ise 8 MP çözünürlük sunuluyor. Şu an için Türkiye pazarında satışa sunulup sunulmayacağı kesin olarak belli olmayan Huawei Nova lite fiyatı için ise ilk telaffuz edilen rakam 239 Euro seviyesinde bulunuyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz