2017 Akıllı Telefonlara yeni Gelen Emojiler

/ 29 Ekim 2017 / 2.559 / yorumsuz
2017 Akıllı Telefonlara yeni Gelen Emojiler

Mesajlaşmaların Olmazsa Olmazı Emojiler Yenileniyor!

Akıllı telefonların haricinde tişörtler, yastıklar ve oyuncaklarda bile yerini alan emojiler arasına 69 yeni emoji ekleniyor.

Kendinizi ifade etmek için uzun uzun kelimeler, cümleler kurmak yerine kullandığınız emojiler bazen hayat kurtarıcı bile olabiliyor. Sevginizi, korkunuzu, öfkenizi ve üzüntünüzü tek ifadeyle yansıtabildiğiniz emojiler, mesajlaşmanın olmazsa olmazı. Sadece mesajlaşma sırasında kullanılmayan emojiler, iMessage, WhatsApp dışında; Twitter, Instagram ve Facebook gibi ağlarda da oldukça yaygın ve kullanışlı. Mesajlaşma sırasında cevabınızı belirtirken kullanılmasının yanı sıra, diğer sosyal ağlarda da, ruh halinizi ve paylaştığınız görselleri de desteklemekte faydalı.

Evrensel Kod standardının geliştirilmesini, genişletilmesini ve kullanımını yaygınlaştırmayı amaçlayan kuruluş Unicode Consortium tarafından hazırlanmış olan yeni emojiler, Haziran ayında hem iOS hem de Android için kullanıma sunulacak.

Emojiler arasında yeni bayraklar, hayvanlar ve kurgusal karakterler bulunurken; anne emojisi, dua ve yoga emojileri, öfke kusan emoji, farklı farklı yiyecekler, atkı, eldiven, kaban ve çorap gibi kıyafetler ve  UFO da yerini alıyor. Görebildiğimiz yeni emojilerin dışında taslak halinde olanlar da bulunuyor. Yeni emojiler, iPhone’lar için iOS 11 ile; Android’ler için ise Android O ile gelecek diye tahmin ediliyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Etiketler

Yorum yaz