2017 Microsoft Windows 10 Güncellemesi Ne Zaman

/ 29 Ekim 2017 / 1.470 / yorumsuz
2017 Microsoft Windows 10 Güncellemesi Ne Zaman

Microsoft Windows 10 İçin 2 Büyük Güncelleme Müjdesi Verdi 

Hatırlanacağı üzere Microsoft Windows 10 işletim sistemi için ilk güncellemesini 2016 yılının Ağustos ayında Anniversay ismi ile yayımlamıştı. Şirket tarafından yapılan açıklamada sürekli olarak çok büyük öneme sahip olan 2 önemli güncelleme üzerinde çalışılmasından bahsedilmiş ancak bu güncellemeler için kesin bir tarih telaffuz edilmemişti. İşte ele geçirilen yeni bir güncelleme ile beraber Microsoft şirketinin 2017 yılı içerisinde 2 güncellemeyi de hayata geçireceği ortaya çıkarıldı.

Microsoft Windows 10 Creators Güncellemesi 

Microsoft tarafından Windows 10 kullanıcılarına sunulacak olan ilk güncelleme bir süredir Windows Insiders kullanıcılarının test ettiği Microsoft Windows 10 Creators güncellemesi olacak. Bu güncelleme 2017 Nisan ayı itibari ile kademeli olarak Windows 10 kullanıcılarına iletilmeye başlanacak. İkinci büyük güncelleme için ise ne yazık ki hala kesin bir açıklama bulunmuyor. Paylaşılan görselde Microsoft şirketinin kesin olarak güncellemeyi 2017 yılı içinde vereceği gösterilmesine rağmen kesin bir tarih belirtilmiyor.

İkinci Güncelleme Tasarım Alanında Yeniliklere İmza Atacak 

Şu an için Microsoft tarafından yayımlanacak ikinci büyük güncellemenin hangi konularda yeniliklere imza atacağı konusunda da kesin bilgiler bulunmuyor. Ancak ilk gelen bilgiler Microsoft mühendislerinin Windows 10 tasarımında son derece büyük yeniliklere imza atacak tasarım yenilikleri üzerinde çalıştıkları yönünde. Bu sayede Project Neon geçiş sürecinde de şirket büyük bir atak yapma fırsatını elde etmiş olacak.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz