LinkedIn Kullanıcı Sayısı Nedir 2017

/ 29 Ekim 2017 / 1.189 / yorumsuz
LinkedIn Kullanıcı Sayısı Nedir 2017
LinkedIn 500 milyon kullanıcıya ulaştı!
Microsoft’un sahibi olduğu sosyal ağ LinkedIn, bugün yaptığı açıklamayla 500 milyon kullanıcı barajını aştığını bildirdi. Peki bu sosyal ağı bu kadar popüler kılan özellik ne?
LinkedIn eskisi kadar etkili mi?
500 milyon kullanıcıya ulaşan LinkedIn’in Facebook kadar fazla kullanıcısı olmadığı ortada. Fakat iş bağlantıları konusunda insanlara bir hayli yardımcı olduğu ya da en azından çevrimiçi bir CV görevi gördüğü söylenebilir.
Yapılan açıklamada sahip olunan 500 milyon kullanıcının 200 farklı ülkeden kayıtlı olduğunun da altı çizilmiş. Ayrıca LinkedIn üzerinde şu anda 10 milyondan fazla iş imkanı bulunduğu ve 9 milyon farklı şirketin LinkedIn üzerinden iş ilanları yayımladığı da belirtilmiş.
Son olarak da haftada 100.000’den fazla makalenin de LinkedIn kullanıcıları tarafından yazılarak yayımlandığını da belirtelim. İnsanların fazla vakit geçirmediği bir platformda bu kadar fazla makalenin yayımlanıyor olması ilginç bir detay gibi görünüyor.

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz