Mobil Ödeme Sistemi Samsung Pay Galaxy S8

/ 29 Ekim 2017 / 1.392 / yorumsuz
Mobil Ödeme Sistemi Samsung Pay Galaxy S8
Mobil Ödeme Sistemi Samsung Pay Galaxy S8 Lansmannda Kullanıma Sunulabilir!
29 Mart’ta tanıtılacak olan Galaxy S8’in lansmanında Samsung’un yeni mobil ödeme sistemi Samsung Pay’in de kullanıma sunulması bekleniyor.
2016 yılında Samsung, Galaxy Note 7 lansmanında, Samsung Pay hizmetinin bu yılın Ocak ayında ülkemizde hizmete gireceğini açıklamıştı. Ancak geçen süre içerisinde uygulamanın Türkiye’de kullanıma sunulduğuna dair herhangi bir açıklama olmadı.
Daha öncesinde Samsung Pay uygulamasında kullanıcı profilini açmaya çalıştığınız takdirde, uygulama size bağlantı hatası vermekteydi. Fakat şu an uygulamayı telefonunuza indirdiğiniz zaman kullanıcı profili açma seçeneği ile karşılaşıyorsunuz.
Mobil ödeme uygulaması olan Samsung Pay, Türkiye’de henüz hizmete sunulmadığı için, kredi kartı ve mağaza üyelik kartlarını ekleme gibi bir şansınız mevcut değil. Fakat yakın zamana kadar olmayan kullanıcı profili açma şansının bir süredir var olması, kullanıcıları hizmetin yakın zamanda kullanıma geçeceği beklentisine sokuyor.
29 Mart Çarşamba günü New York ile aynı anda İstanbul Volkswagen Arena’da gerçekleşecek olan Galaxy S8 lansmanında Samsung Pay uygulamasının Türkiye’de de hizmete geçeceğinin açıklanması yapılabilir. Şayet o tarihte açıklaması yapılırsa, Nisan ayı gibi kullanıma geçecek olan mobil ödeme uygulamasının, hangi bankalara ait olan kartlara kullanım seçeneği verildiği, hangi mağazaların destek vereceği bilinmiyor. Muhtemelen Galaxy S8 lansmanında müjdesi verilecek olan Samsung Pay’e dair merak edilen tüm detayları o tarihte öğrenebiliriz.

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz