VR Kit İle sanal Gerçeklik Oyunu Oynama

/ 29 Ekim 2017 / 1.122 / yorumsuz
VR Kit İle sanal Gerçeklik Oyunu Oynama
Mobil Oyuncular İçin Özel VR Kit
Oyun oynama keyfini ikiye katlamak için geliştirdiği özel aksesuarlar ile tanınan ünlü İtalyan markası SBS yeni ürünleri ile takipçilerini kendisine hayran bırakmaya devam ediyor. İtalyan markasının ürünlerini Türkiye pazarına taşıyan Aksoy Bilişim yeni ürünleri ile Türk oyun severlerin daha önce hiç yaşamadıkları bir oyun deneyimini tatmalarını sağlıyor. 
VR Kit İle sanal Gerçeklik Yaşayabilirsiniz 
Sanal gerçeklik gözlükleri sayesinde kendinizi oyunun içinde hissetmenizi sağlayan VR Kit oyuncuları üçüncü boyutun içerisine çekiyor. Akıllı telefon kullanıcıları için özel olarak üretilen SBS VR Kit ekran boyutu en az 4 inç en fazla ise 6 inç büyüklüğe sahip olan telefonlara uyuyor. Kafa bandı sayesinde gözlüğü istediğiniz şekilde ayarlayabiliyorsunuz. Yine gözlüğün kenarlarında kullanılan yumuşak malzemeler tüm oyun boyunca keyifli bir şekilde sanal gerçekliği yaşamanızı sağlıyor. 
Hem İOS Hem De Android Cihazlar İle Uyumlu
SBS VR Kit hem İOS hem de Android işletim sistemine uyumlu olan cihazlar ile beraber kullanılabilen kontrolcü bu sayede araçları ya da oyundaki karakterleri çok daha etkin bir şekilde kullanmanızı sağlıyor. Kontrolcünün çalışması için sadece 2 adet kalem pil yeterli olurken bu piller sayesinde kontrolcüyü tam 120 saat kullanabiliyorsunuz. Özellikle de karakterlerin çok daha kolay bir şekilde kontrol edilmesini sağlaması sayesinde pek çok oyun sever yaygın olarak kontrolcüyü tercih ediyor. 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz