Monument Valley 2 Oyunu Android Versiyonu İndir

/ 29 Ekim 2017 / 1.763 / yorumsuz
Monument Valley 2 Oyunu Android Versiyonu İndir

Monument Valley 2 Şimdi Androidde 

İlk olarak İOS 11 lansmanı ile görücüye çıkan Monument Valley 2 bu tanıtımdan sonra iPad ve iPhone cihazlara gelmişti. Yoğun ilgi gören uygulama artık Android cihazlara da indirilebilecek. İlk çıkarılan versiyon olan Monument Valley ile büyük yankı uyandıran ve oyun tasarımı konusunda verilen ödüllerin bir çoğunu toplayan Ustwo Games oyunun geliştirilen versiyonu olan Monument Valley 2 ile bu başarısını yenileyecek gibi görünüyor.

App Store Mağazasında Yerini Alacak 

İOS platformunda yoğun ilgi gören ve 17,99 liralık fiyat ile satışa sunulan Monument Valley 2 bundan sonra Apple Store mağazasında da indirime açık olacak. Oyun şu anda App Store mağazasında yer alıyor ancak ön talep toplama aşamasında bulunuyor. Yani oyuna şu anda kayıt olanlar sadece ön kayıt yaptırmış oluyor ve oyun satışa sunulduğu anda ön kayıt yaptıran kişiler ilk olarak oyunu satın alma hakkına sahip olacak.

Neden Önce İOS Platformu?

Oyunu satın almak isteyen kişilerin merak ettikleri soruların başında da oyunun neden her zaman ilk önce İOS platformu üzerinden satışa sunulduğu yer alıyor. Hatırlanacağı üzere Monument Valley oyununun ilk versiyonu da önce İOS platformu üzerinden satışa sunulmuş yine bunun ardından Android platformunda da satılmaya başlanmıştı. Android’in yeniden ikinci olarak tercih edilmesi kulislerde oyunu üreten Ustwo Games firması ile İOS arasında gizli bir protokol yapıldığı yönünde yorumlanıyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz