Motorola Moto Z2 Play Türkiye Fiyatı Ne Kadar

/ 29 Ekim 2017 / 1.043 / yorumsuz
Motorola Moto Z2 Play Türkiye Fiyatı Ne Kadar
Moto Z2 Play Türkiye Satış Fiyatı Açıklandı
Uzun süredir beklenen Motorola Moto Z2 Play Türkiye fiyatı büyük bir merak konusu olmuştu ve sonunda fiyat açıklandı. Batarya özellikleri ile dikkat çeken cihaz suya dayanıklılık özelliği ile öne çıkmayı başarmıştı. Satış fiyatı ile beraber Motorola Moto Z2 Play Türkiye satış tarihi de açıklanmış oldu. 
Motorola Moto Z2 Play Türkiye Fiyatı Ne Kadar?
Tanıtım için özel bir Türkiye etkinliği düzenleyen firma Motorola büyük bir merakla beklenen MotoZ2 Play modeli hakkında merak edilen tüm sorulara da yanıt verdi. Motorola Moto Z2 Play Türkiye farklı 4 MotoMod desteği ile satışa sunulurken bunlar arasında özellikle de MotoMod Gamepad dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Motorola Moto Z2 Play Türkiye fiyatı ise 2 bin 299 lira olarak belirlenmiş durumda. Cihaz ilk olarak 2 bin 299 liralık fiyat etiketi ile raflarda kendisine yer bulacak. 

Motorola Moto Z2 Play Türkiye Ne Zaman Satışa Sunulacak?
 Güçlü bataryası ile daha uzun ve konforlu kullanım vadeden cihaz aynı zamanda suya dayanıklılık özelliği ile de korkusuzca kullanımı garanti altına alıyor. Motorola Moto Z2 Play Türkiye modeli Eylül ayının sonuna doğru raflardaki yerini alırken firma kesin bir tarih açıklamış durumda değil. Ancak Eylül ayı bitmeden satışlara kesin olarak başlanmış olacak. Cihazda Android Nougat 7.1.1 güncellemesi de yer alacak. 
 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz