Motorola Moto Z2 Cep telefonu Fiyatı Ne Kadar

/ 29 Ekim 2017 / 1.123 / yorumsuz
Motorola Moto Z2 Cep telefonu Fiyatı Ne Kadar
Moto Z2 nasıl görünecek?
Motorola Moto Z2 Cep telefonu Görüntüleri
Motorola’nın uzun süredir hakkında dedikodular çıkan yeni akıllı telefonu Moto Z2 için yeni görseller paylaşıldı. Peki bu görseller gerçekten de Moto Z2’ye ait olabilir mi?
Bugüne kadar Motorola’nın yeni akıllı telefonları Moto Z2 Play ve Moto Z2 Force modelleri için çeşitli görseller ortaya çıkmış ama asıl merak edilen Moto Z2 hakkında hiçbir bilgi bulunmamaktaydı. Bu durum bugün değişti ve Moto Z2’ye ait olduğu iddia edilen görseller yayımlandı.
Görseller Moto Z2’ye mi ait?
AndroidAuthority’nin ortaya çıkardığı görsellerde akıllı telefonun ön yüzüne ilk bakış atma fırsatına erişsek de, bu görsellerin gerçekten de Moto Z2’ye ait olup olmadığının kesinleşmediğini de belirtmemiz gerekiyor.
Görselden de anlayabileceğimiz üzere Motorola, Moto Z2’nin tasarımında klasik Moto Z ailesinin tasarım çizgilerinden vazgeçmemiş durumda. Hatta bugüne kadar sızdırılan Moto Z2 Play ve Moto Z2 Force modellerinin görselleriyle de benzerlik taşıdığı söylenebilir.
Moto Z2’nin ön yüzünde ön kamerayla birlikte çift LED flaş ve bir de Home tuşuna konumlandırılmış bir parmak izi okuyucu olduğunu söylemek mümkün. Fakat Motorola tarafından yayımlanan görsellerde genellikle ekranın açık olduğu ve akıllı telefonun tanıtılacağı tarihin yer aldığını düşünecek olursak, bu görselin gerçek olma ihtimalinin biraz daha düşük olduğunu tahmin edebiliyoruz.
Hatta eğer geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Moto Z2 Play görsellerini hatırlayacak olursanız, akıllı telefonun ekranının açık olduğunu ve 8 Haziran tarihini yani Moto Z2 ailesinin tanıtılacağı günü gösterdiğini de biliyorsunuz demektir.

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz