Müzik Çalar Resmi ve Title Değiştirme Uygulaması iTag

/ 29 Ekim 2017 / 9.388 / yorumsuz
Müzik Çalar Resmi ve Title Değiştirme Uygulaması iTag

Android Cihazlarda Müzik Çalar Resmi ve Title Değiştirme Uygulaması

Müzik albümü bilgilerinizi güncelleyin ve düzeltin. Şarkı adını değiştirin, sanatçıyı, albüm adını, türü ve diğerlerini düzenleyin. Müzik / mp3 şarkılarınızı çalarken albüm kapağı / sanat oluşturun. Uygulama, etkinliğin başında, etkinlik başlığını, gezinme modlarını ve arama gibi diğer etkileşimli öğeleri gösterecek bir pencere özelliği sunarak android cihazlarda müzik çalar resmi ve title değiştirme imkânı sunar.

Müzik albümü düzenleyicisi, Müzik / MP3 dosyalarındaki ID3 (ID3v2) etiketlerini düzeltecek ve güncelleyecek ve ayrıca şarkıların veritabanı bilgilerini (MediaStore) Android telefonunuzdan güncelleyecektir. Müzik Albümü Editörü ile Google Play Müzik için şarkı listenizi yönetebilirsiniz.

Uygulamayla yapılabilecekler

Tam olarak başlık çubuğunu özelleştirme hakkında ve uygulama boyunca tutarlı hale getirmek mümkündür. Bu yüzden önceki günlerle karşılaştırma yapabilir ve uygulamayı kullanmanın birçok avantajı vardır. Kullanıcılarına, sistemin farklı ekran yapılandırmaları için zarifçe uyarladığı uygulamalar arasında tanıdık bir arayüz sunar.

Geliştiricilerin, etkinlik Başlığını, simgeleri ve gezinme modlarını görüntülemeleri için çok fazla kod yazmaları gerekmez; çünkü uygulama en üst düzey soyutlama ile hazırdır.
Uygulamayı yükledikten sonra ayrıca şu işlemleri de yapmanız gerekmektedir. SD kartınızı çıkarmanızı ve bağlamayı deneyin, bu, telefonunuzu SD kartı yeniden taramaya zorlar ve umarım bu resim ön belleğinizi güncelleştirecektir.

Ayrıca şu işlemi yaparak galeri ön belleğini temizlemeyi deneyebilirsiniz:

Menü> Ayarlar> Uygulamaları Yönet> “Tüm Sekmeleri” seçin> Galeri’yi seçin> Verileri Temizle


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz