Netflix TV Programları SD Karta Yükleme

/ 29 Ekim 2017 / 3.538 / yorumsuz
Netflix TV Programları SD Karta Yükleme

Netflix TV Programları Android Cihazlardaki SD Karta Direkt Olarak Yüklenebilecek

Android üzerinden yayımlanan yeni Netflix güncellemesi ile beraber uygulamaya getirilen yeni özellik sayesinde artık uygulamadan dizi ve filmlerin direkt olarak cihazda bulunan SD karta indirilmesine olanak sağlanıyor.

Yeni Güncelleme Yeni Avantajlar Sağlıyor

Android platformunda sürekli olarak kendisini geliştirmeye devam eden Netflix dün itibari ile Android kullanıcılarına sunduğu yeni güncelleme ile pek çok yeniliği uygulamayı indiren kişilerin kullanımına sunuyor. Bu özelliklerden en dikkat çekici olanlardan biride artık uygulama üzerinden film ya da dizileri direkt olarak cihazınızda bulunan SD karta yüklemenize izin veriyor. Bu sayede Netflix üzerinden dizi ya da film indirme işlemini yaparken artık uygulama size indirme yeri olarak cihazın dahili depolama alanı mı yoksa SD kartı mı tercih etmek istediğinizi soruyor.

Yeni güncelleme ise mevcutta olan bazı sıkıntıların çözüme kavuşup kavuşmayacağı sorularına yanıt vermiyor. Özellikle de indirmenin erişilebilirlik süresine yapılan sınırlamalar ve aynı anda yapılabilecek olan indirme sayısına dair yapılan kısıtlama kullanıcıların yaşadığı sorunlar arasında yer alıyor. Netflix yöneticisi tarafından yapılan açıklamaya göre yapılan bu kısıtlamaların yeni güncelleme ile sunulan özelliğin amacına uygun olarak kullanılmasını garanti altına almasını sağlamak için büyük önem taşıyor. Bunun yanı sıra indirilen dizi ve filmler sadece SD kartın ilk takılı olduğu cihazda izlenebilecek. Yani SD kartın başka bir cihaza takılarak içeriğin izlenmesine izin verilmeyecek.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz