Nokia C1 Cep Telefonu Teknik Özellikleri

/ 29 Ekim 2017 / 1.603 / yorumsuz
Nokia C1 Cep Telefonu Teknik Özellikleri

Nokia C1 Özellikleri İçin İlk Sızıntı Yaşandı 

Eski günlerine geri dönmek için oldukça sıkı çalışan Nokia markası Android işletim sistemine sahip akıllı telefon modeli Nokia C1 üzerinde çalışmaya devam ediyor. Nokia C1 özellikleri ve görüntüsü ile ilgili olarak ilk bilgi sızıntısı yaşandı. Bilgisayarda çizilen ilk görüntüleri basına sızdırılan modelin şık görüntüsü tam not almayı başardı.

Nokia C1 Android İşletim Sistemi İle Gelecek 

Android işletim sistemini kullanacak olan Nokia C1 özellikleri arasında en dikkat çekicilerden biri olarak kamera özelliği öne çıkıyor. Cihazda biri 16 MP biri ise 12 MP olmak üzere iki arka kamera bulunurken yine önde 5 MP çekim kalitesine sahip olan bir kamera bulunuyor. Bu da cihazın son derece iyi bir resim kalitesi sunmasını sağlıyor.

Nokia C1 Teknik Özellikleri 

3210 MAH batarya gücü ile çok daha uzun bir kullanımı vadeden telefon akıllı telefonlarda yaşanan şarj sorununu bu şekilde çözmeye çalışıyor. Telefonun işlemcisi olarak Snapdragon 830 işlemci tercih edilirken işletim sisteminin ise Android 7.1.1 sistemi kullanılıyor. Telefonun dâhili depolama alanı ise 32 GB, 64 GB ve 128 GB olmak üzere 3 farklı seçenek ile satışa sunulacak gibi görünüyor. Telefonun piyasaya çıkış tarihi için henüz net bir açıklama yapılmasa da en geç 2017 yılının Mart ayı sonuna kadar satışa sunulması bekleniyor. Şık kasası ve çift kasa rengi ile şık bir görünümü yakalayan Nokia C1 ile markanın yüksek satış rakamlarına ulaşması olası görülüyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz