Nokia N1 Tablet Özellikleri ve Görünümü

/ 29 Ekim 2017 / 1.239 / yorumsuz
Nokia N1 Tablet Özellikleri ve Görünümü
Nokia, Dans Gösterisinde Yeni Tableti N1’i Duyurdu
Nokia‘nın bu yılın başlarında ortaya çıkan Android tabanlı tablet N1, Tayvan’daki müzik ve dans şovlarıyla birlikte tanıtıldı. Nokia’nın N1 Android tableti hakkındaki haberler Ocak ayında Çin’de yayınlandı. Şimdi bu tablet satışına geldi. Şirket resmen N1’i Tayvan’da bir dans ve müzik komedisinde tanıttı.
Tayvan’da 268 dolarlık bir etiket fiyatıyla satılacak olan Nokia N1’in ne zaman Tayvan dışındaki diğer ülkelerde satışa sunulacağı hakkında hiçbir bilgi yok. Bununla birlikte, Nokia’nın ABD pazarı da dâhil olmak üzere küresel olarak tablet satamayabileceği söyleniyor. (Ben de buna pek şans vermiyorum, zaten sınırlı sayıda ürün bırakıyorlar ve onlara bir pazar kısıtlamasının yapılacağını sanmıyorum)
Tablet N1 Beklenen Özellikleri
Android 5.0 Lollipop‘tan güç alan Nokia N1, 7.9 inçlik bir ekran boyutu, 1536 x 2048 piksel çözünürlük ve 4: 3 en boy oranıyla geliyor. 2.3 GHz saat hızı ile çalışan 64-bit mimariyi ve dört çekirdekli Intel Atom Z3580 işlemcisini içeren tablet, 8 megapiksel arkalık ve 5 megapiksel ön kameraya sahip. 2 GB RAM ve genişletilebilir 32 GB dahili belleğe sahip tablet, 6.9 mm’lik oldukça ince bir gövdeye sahiptir. Ayrıca 5300mAh gücünde bir pil var.
Nokia Hakkında
Finlandiya’nın Nokia şirketi 1865 yılında kuruldu ve son birkaç on yılda telekomünikasyon cihazları ve mobil cihazları ile ünlü oldu. Eski adıyla dünyanın en büyük mobil üreticisi olan şirket, 2014 yılında Cihazlar ve Hizmetler bölümünü Microsoft’a sattı ve o zamandan beri mobil ve tablet alanında bir marka lisanslama modeliyle çalışmaktadır.

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz