Nokia MWC 2017 Cep Telefonu

/ 29 Ekim 2017 / 1.126 / yorumsuz
Nokia MWC 2017 Cep Telefonu
Nokia MWC 2017 İçin Davetiye Gönderimine Başladı
Nokia için bu sene çok daha özel bir anlamı bulunan MWC 2017 fuarı için çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. Markanın bu sene büyük geri dönüşünü ilan edeceği fuar için hazırlanan özel davetiyelerde Nokia severlerin büyük bir sevinç yaşamasına neden oldu. 
Nokia 6 Çin Pazarında Satışta 
Eski ihtişamlı günlerine dönmekte son derece kararlı görünen Nokia bunun için son derece azimli bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Bu çalışmaların meyvesini almaya devam eden Nokia ilk olarak Çin pazarında gücünü denemeye karar vermiş gibi görünüyor. Çin pazarına yeni Nokia 6 modeli ile giriş yapan marka ilk gelen tepkilerden oldukça memnun olmuş gibi görünürken pazarlama çalışmalarını Asya geneline yaymayı planlıyor. 
Nokia 8 Ne Zaman Tanıtılacak?
Şu an için Nokia tarafından Nokia 8 modeli için yapılan kesin bir açıklama bulunmazken Nokia P adı ile de anılan üst düzey telefonun tanıtımı için MWC 2017 organizasyonunu beklediği iddia ediliyor. Organizasyon için Nokia tarafından dağıtılan özel davetiyelerde bu iddiaların güçlenmesine neden oldu. Davetiyede yer alan açıklamalar yeni modelin tanıtımının yapılacağına yorumlanırken Nokia tarafından hala kesin bir açıklama bulunmaması markanın tüm ilgiyi üzerinde toplamak istemesi şeklinde yorumlanıyor. Kesin sonuç için ise MWC 2017 organizasyonunun kapılarının açılarak Nokia standının görülmesi gerekecek gibi görünüyor. 
 

Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz