2017 Nokia 9 Yeni Cep telefonu Özellikleri

/ 29 Ekim 2017 / 1.475 / yorumsuz
2017 Nokia 9 Yeni Cep telefonu Özellikleri

Nokia’nın Yeni Amiral Gemisi: Nokia 9!

HDM Global şirketi tarafından Mobil Dünya Kongresi 2017 etkinliğinde, Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 6 modellerinin tanıtılmasının ardından sıra Nokia 9’a geldi.
Tüm dikkatleri üzerine çeken, satışa sunulduktan sonra da muhtemelen birçok kullanıcının gözdesi olacak olan Nokia 9 modelinin beklenen teknik özellikleri de oldukça güçlü gözüküyor.

Nokia için tepe model olarak görülen Nokia 9 ilk kez OZO Audio özelliğini barındıracak bir model. Ayrıca cihazın Snapdragon 835 işlemci ile gelmesi de beklentiler arasında.
Cihazda 650 mAh kapasitesine sahip Li-ion batarya bulunuyor olup, bu pil kullanıcı tarafından değiştirilemiyor. Kasa tasarımı olarak tek parça metal dizayn edilen cihazda 6 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 835 işlemci yonga seti ve Adreno GPU işlemci bulunuyor. Ayrıca Dual-Band Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0, Wi-Fi Direct, 4G VoLTE ve Hotspot özelliklerine de sahip olan cihaz, Android Nougat 7.1 işletim sistemi ile kullanıcılara sunulacak.

Ayrıca cihazın 5.5 inç boyutunda olacağı ekran çerçeve oranın çok düşük tutulacağı, OLED ekran kullanılacağı, parmak izi okuyucu veya iris tarayıcı kullanılacağı da beklentiler arasında.
Bunların yanı sıra üç boyutlu ses deneyimi sunan OZO Audio teknolojisi yeni modelin en dikkat çeken noktası diyebiliriz. Söz konusu özellik sadece akıllı telefonlar için değil, sanal gerçeklik gözlükleri için de oldukça ileri düzeyde bir tasarım olarak karşımıza çıkıyor.


Kaynak : Eniyiandroid


_________________________________________________________________________________________________

UYARI: Web sitemiz üzerinde bulunan tüm yazılar, görseller ve tüm materyaller Eniyiandroid.com 'a aittir. Kaynak belirtilmeden site içeriği kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Konu Hakkında Androidseverlerden daha fazla bilgi almak için görüşlerinizi yorum yaparak paylaşabilirsiniz.


Yorum yaz